Hogyan lehet fogyókúrázni kisbaba mellett?
nem attól lesz energiád, hogy megeszed a maradékot és sokat eszel, hanem hogy odafigyelsz a bevitt étel minőségére. szóval lehet kevesebbet, de ésszerűbben enni. pl. barnakenyér a fehér helyett, fehérliszt, cukor kerülése.
zöldtea nagyon jó méregtelenítő és fogyókúrásoknak is segíteni szokott, mindamellett egészséges.
kérd ki egy dietetikus tanácsát (neten online is sok van) szerintem lassan de biztosan diétázz, sokkal eredményesebb lesz. sok zöldség gyümölcs, sovány húsok.
írtad hogy sokat mozogsz, de az jutott eszembe érdemes lenne egy kis zsírégető tornát is végezned otthon a szobában nem csak kint amibe a picidet is be tudod vonni, közöny élmény :) persze ő ne égesse a zsírt csak te :)
Én sem tudok ellenállni az édességnek. A terhesség alatt 23kg-ot szedtem fel. 1év alatt lefogytam 16kg-ot.Most abbahagytam,mert újra kisbabát várok.
A LÉNYEG:18h után ne egyél!Ha lehet,próbáld kerülni a kenyeret. Nekem bevált,pedig nem vagyok egy könnyen fogyó.
SOK SIKERT!!!!!!!
Szia!! Együttérzek.:) Nekem 4 éves a fiam, és 15 hós a lányom. A fiam születésekor lementek a kilók ahogy kijöttünk a kórházból, szoptatáskor visszaszedtem 3-mat de szopi befejezésekor az is simán lement.
A második gyereknél már nem ment ilyen könnyen. 75 kilóval lettem terhes (178 cm vagyok) 94-el mentem szülni! Amikor kijöttem a kórházból csak 6 kilóval voltam kevesebb, pedig a lányom ebből 4,5 kiló volt.
Aztán a szopi idején lement pár de vissza is jött kettő három. 4 hónapja hagyta abba a szopit, akkor álltam mérlegre kíméletlenül.
Majd leszédültem róla, 85 kilót mutatott!!!
Így gondoltam most vagy soha. 2 naponta tornázok egyenlőre még csak fél órát, és betartom a diétát. Tudom hogy nehéz amikor mindkét gyerekem nekem is nagyon rossz evő mindig meghagynak vmit a tányérjukon, de ellenállok és NEM eszem meg.
Ha kenyeret nem esznek meg, akkor megpirítom. A joghurtot, vagy ilyesmit elteszem és megetetem az apjukkal:)) Főzeléknél kicsit szedek nekik, aztán ha még kérnek akkor szedek hozzá. Húsokkal szintén pici darabot teszek eléjük. Inkább 3szor is felállok miközben esznek.
Én is nagy csoki mániás vagyok/voltam de immáron 4 hónapja max. heti egy két kocka csokit eszem amikor nem bírtam már tovább, de ezenkívül semmit! Amikor közeledik a mensim, akkor sokkal rosszabb nehezebb megállani hogy ne egyek:)de ez elmúlik.
1300 kalóriás diétát tartok, sok zöldséggel, főzelékkel, gyümivel, teljes kiőrlésű kenyérrel, sovány sajttal, joghurttal. Rengeteget iszom, mert azt vettem észre hogy a gyerekek mellett mindig elfelejtek inni, és a szomjúságot érzem éhségnek néha.
A lényeg 4 hónap alatt 7 kilót fogytam, most vagyok 78. A célom a 70 kiló én azon már nagyon jól érzem magam.
Utáltam azt hogy semmi se jó rám, és hogy más mamik milyen csinosak:) Nem megy áldozat nélkül sajnos!!
És a csokifüggés is érdekes dolog, mert az első 1-2 hét borzasztó nehéz volt, de aztán egyre kevésbé jutott eszembe.
Persze nem tartok itthon csokit, a gyerekeknek se árt ha nem csokiznak naponta. Az édesség a tejszelet vagy a túrórudi nekik, azt meg amúgy se szerettem annyira sose.
És ez az energia hiány amit írsz ez is hidd el hogy csak 1-2 hétig van így , amíg valahogy átlendül az ember a holtponton, onnan már nem érzi úgy hogy semmi energiája a gyerekhez.
Sok sikert kívánok neked is!!!! És minden jót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!