Popsitörlővel kapcsolatos kérdés. Ti hogy tapasztaltátok?
Zöld DM-es: tök jól kijön egyesével a csomagból egy kézzel, az illata egész jó, az ára is, bár a tetején lévők kicsit szárazak, az alján lévőkből meg csavarni lehet a levet
Zöld Aloe Huggies: illat tök jó, nedvesség pont jó, de nem jön ki a csomagolásból, úgy kell egyesével kikotorni. vagy csak mi jártunk ezzel így?
Tesco-s kék: tetszik, de ebből meg 5 jön ki egyszerre, még árban is jó lenne.
csak nekem túl nagy igényem (és a férjemnek), hogy egyesével kijöjjön a törlókendő a csomagolásból? melyik ilyen? most niveát fogunk tesztelni
Nekem is volt hogy több jött ki, azt hiszem a pampers active babys kendőjéből.
a száraz kendőket úgy előzöm meg hogy amikor tárolom őkewt akkor megfordítom hogy az első törlők legyenek lent. én többet szoktam venni akciónál így van hogy 7-8 is áll a kiságy aljában. lefortdítom őket, s használatkor a nedvesség is követi a használatot.
Mi neogranormont és gabit használunk, néha fehér Dm-est.
Én is akcióban négyesével veszem, és szintén lefordítva tárolom.
Létezik négyes csomag a fehér dm-esből is? nálunk csak zöldet lehet így venni.
Kipróbálom ezt a fejjel lefelé fordítva tárolást, mert amúgy nekünk is van itthon vagy 10 csomag, de nálunk még nagyon gyorsan fogy a törlőkendő, 6 hetes babámnak egy hétre se elég
Én a zöld DMest veszem mindig, mert a többi nem jött be, kivéve a Gabi, de az nekünk drága:(
Van fehér DM is, de azt azért nem szeretem, mert nincs illata, nekem így büdös :O
A Nívea jó, de drága
A Neogranormon is jó, de nekem 5ösével jöttek ki, össze voltak ragasztva egy ponton.
A száraz-nedves lapokra pedig a fordítva tárolás a megoldás:)
Kérdezz bátran, én szinte minden márkát kipróbáltam már:)
Mi is többfélét kipróbáltunk már, de hogy őszinte legyek, nekünk a Huggies vált be annak ellenére, hogy nehezebb kiszedni a tasakból. A Huggies PURE-nél talán nincsenek annyira összetapadva a lapok, és vastagabb is.
Nem ragacsos, nem tapad, nem büdös,nem kicsi, és igazán le lehet vele törölni még a nagyobb mennyiségű kakit is a Fiam fenekéről, hogy nem kell vagy 5 db-ot elhasználni belőle egyszerre.
Egy Kismami írta itt, hogy ne legyen a popsitörlőkben PROLYLÉN GLICOL !!!, méregező anyag, nézzük meg az összetételét, hogy a vásárolni kívánt popsitörlő NE tartalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!