Egy 6 hónapos babának mennyi plusz folyadékra van szüksége a szopin kívül ha mellette 2x már gyümit meg főzit is kap?
Figyelt kérdés
Kislányom 7x szopizik még egy nap, ebből 2x gyümivel, főzivel indítunk majd még hozzá szopik. kb. 1.5 dl plusz vizet v. kamilla teát iszik. Ez jó, vagy többet kéne innia? A kutacsát sosem láttam még a sok hajától, mosolygós baba, pelus mindig tocsog a pisitől.:) Mikortól kell többet innia?Ja még nincs 7kg.2009. jan. 22. 18:40
1/3 anonim válasza:
Hasonlót kérdeztem én is ma, hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
2/3 anonim válasza:
szerintem ennyi elég. enyém is ennyi idős, ő is 3 x kap mást szopin kivül és ennél kevesebbet iszik meg.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat. És ha többet akar inni? Mert idáig én nem akartam sokkal többet adni neki nehogy a szopi rovására menjen. Ő inna többet is mióta csőrös itatóbol iszik. Imádja
2009. jan. 22. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!