Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekorvos választása hogy megy?

Gyerekorvos választása hogy megy?

Figyelt kérdés

Három gyerekorvos van a kerületünkben. Én kiválasztottam egyet, hogy majd hozzá szeretnénk járni.

Még csak 35 hetes vagyok, azt a tippet kaptam, hogy most kell kiválasztani.

Odamegyek rendelési időben, és megbeszélem az orvossal?

Neki mindenképpen vállalnia kell? Vagy hogy megy ez az egész?

2009. jan. 22. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
próbáld tanácsadási időben,megbeszélni vele.
2009. jan. 22. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
elnezest a buta kérdésért, de a rendelési ido es a tanacsadasi ido ugyanaz, vagy mas?
2009. jan. 22. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a védőnőm ajánlott a gyerekorvost,aki egy tündéri nő,és ráadásul kb.200 méterre van. Én nem találkoztam vele a szülés előtt,megbíztam a védőnő véleményében,és jól tettem.
2009. jan. 22. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem ugyan az! A rendelési időben a beteg gyerekeket vizsgálja, a tancsácsadáskor pedig az egészséges kisbabákkal kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, meg akkor kapják az oltásokat. Amúgy a védőnődet kérdezd meg, ő tud ebben segíteni.

2009. jan. 22. 17:57
 5/5 A kérdező kommentje:
A védőnőm nem igazán törődik velünk, kérdeztem a nődokim baj e, azt mondta nem vészes. örülnék, ha meg lehetne beszelni vele, de felejtős. a szomszéd kismama azt mondta, ha megszulok, akkor picit aktivabb lesz, de amig nincs baba, addig nem.
2009. jan. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!