Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány kerekű bébikompot vegyek,...

Hány kerekű bébikompot vegyek, hogy a baba ne boruljon fel vele?

Figyelt kérdés
Általában 4 kerekűeket látok. Nem kevés az?
2009. jan. 22. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem vitatkozni akarok,de én tényleg azért vettem meg mert elég sokszor megyünk rokonokhoz(PL:dédnagymama akinél csupa macskaszőr minden)és abba bárhol-bármikor belerakhatom és nem a földön mászkál.Amíg a mászásnak nem jön el az ideje addig úgyis mindig ölben van.Jobb megoldás ez mint megjegyezni valakinél,hogy felmoshatott volna ha tudta hogy megyünk.Így nem sértünk meg senkit.
2009. jan. 22. 18:35
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

Nem azért de én nem takarítok mindennap. Azt a 7 kg koszt mikor eszi meg?

Nem tarthatod sterilen.

2009. jan. 22. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
Hát elég szomorú hogy nem takarítasz minden nap!bocsi
2009. jan. 22. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Én sem takarítok minden nap :O

A macskaszőrt azt azért értem, engem is kiráz a hideg az ilyen állatszőrös padlóktól :(

2009. jan. 22. 19:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért köszi mindenkinek! :)
2009. jan. 22. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha van valasztasi lehetoseg es szeretnel venni, akkor keress inkabb nyolc kerekut.

Utoirat: lanyok, ez mar egy kicsit gaz. Miert kell egy egyszeru kerdesbol is vitaforrast csinalni, raadasul teljesen haszontalan valaszokat adni. Nem az volt a kerdes, hogy "Hasznaljak-e bebikompot, vagy sem?", hanem az, hogy hany kerekut vegyen. Akinek ezzel kapcsolatban nincs tapasztalata es ertelmes valaszt nem tud adni, annak nem muszaj az ujjbegyeit es a billentyuzetet feleslegesen koptatni.

Izlesek es pofonok, nem vagyunk egyformak, ami az egyiknek jo, az a masiknak nem. Talan tobb toleranciara lenne szukseg, nem?

2009. jan. 22. 21:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolónak igaza van az utóiratban.

Nekünk 4kerekő kompunk van 5fékezővel. teljesen stabil és még sosem borult fel vele, még ugy sem hogy mostanában nem benne áll hanem mellette és ugy tolja. :-)

ToppRaider márkájú és ha jól emléxem 9500Ft-ért vettük újannon.

2009. jan. 22. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
Én is teljesen egyetértek az utóirattal. Tök fölösleges piszkálni egymást ezzel. Aki kompot használ az úgyis tudja, hogy a saját kényelme miatt rosszat tesz a gyerek lábával, mégis használja. Innentől kezdve hót fölösleges mégegyszer elmondani itt is. No comment.
2009. jan. 22. 23:08
 19/19 A kérdező kommentje:

"Aki kompot használ az úgyis tudja, hogy a saját kényelme miatt rosszat tesz a gyerek lábával".

Nekem is volt kompom, semmi baja a lábamnak, sem a 2 testvéremének, és még sok másnak, sőt a gerincünknek sem.

Manapság állandóan kitalálnak valamit, hogy ez rossz, az rossz, mikor évtizedek óta működik.

A kompot nem magam miatt akarom vásárolni, hanem a gyermekem szórakoztatására. Ott a ház küszöbök nélkül, a keresztfiam is nagyon élvezte!

Azért köszönöm!

2009. jan. 23. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!