Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segíthetem, vagy...

Hogyan segíthetem, vagy ösztönözhetem a babámat, hogy hátról -hasra vagy éppen hasról -hátára forduljon?

Figyelt kérdés
4 hónapos baba. Ha oldalára fordítom akkor meglöki magát és hasra fordul, de a kezét még nem tudja kihúzni a hasa alól. Egyébként normál esetben nem szereti a hason fekvést. Lehet ez a baj?Ha egyedül fordul az oldalára akkor nem akar tovább fordulni hasra. Ha hason fekszik nem nagyon akar a karjára támaszkodni, mindig ki akarja nyújtani oldalra v. maga mellé.
2009. jan. 22. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez eddig nem hangzik rosszul, miért akarod siettetni? 6 hónaposan kell csak megfordulnia.:) Próbáld meg, hogy melléfekszel, beszélgetsz vele, hátha. Vagy kartávolságnál kicsit messzebb teszel le játékot. Ezt gondolom már próbáltad.
2009. jan. 22. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Mintha csak az én öt hós babámról beszélnél...:)Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. Tökéletesen ugyanez a helyzet velünk is, szívesen olvasnám mások válaszait. Szia! :)
2009. jan. 22. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A ksilányom 4,5 hónapos,hason alvó.....háton abszolút nem tud aludni,babakocsiba is csak 30 percet,hasról néha sikerül is átfordulnia hátra,DEEEEE hátról mégcsak oldalra sem hajlandó,nagyon ritkán lendületből,de az talán heti 1x.....Úgyh nálunk sem "rózsás" a helyzet....de az h az oldalára elfordul a babád az teljesen korának megfelelő!Majd ráér a hasára is átfordulni!Én csak azon rimánkodom h forduljon az oldalára legalább!:-)))
2009. jan. 22. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
itt vannak gyakorlatok [link]
2009. jan. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!