Rántott pontyot, estleg rántott hust ehet a kisfiam karácsonykor? Jan.2-án lesz 1 éves.
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 15:00
3/9 anonim válasza:
Ehet,de a pontyal óvatosan,elég szálkás.Inkább kevésbé szálkás halat adj,ha van rá mód!Nagyon egészséges!
4/9 anonim válasza:
Inkább afrikai harcsát választanék, abban szinte nincs is szálka. Ha meg találsz az akkora, hogy könnyű észrevenni. Én mindig ebből a fajtából készítem a karácsonyi menüt.
5/9 anonim válasza:
Filézd ki és gond nélkül eheti! A filézés nem nagy ügy, a szálkás részen beirdalod a halhúst 2-3 milliméterenként egy éles késsel a bőrig... utána már teljesen biztonságos a ponty is. A hosszú bordacsontok meg amúgy is látszanak :)
6/9 anonim válasza:
csak úgy ne, filézd ki és minden falat előtt jól nyomkodd össze az ujjaiddal, hogy megérezd ha marad benne szálka!!! nagyon óvatosan! én tengeri halakat veszek, mirelitet lehet kapni, az nem szálkás :)
rántott húst ehet, persze :) de én ajánlanám, hogy kezd el bevezetni a tojást, úgy biztosan nem lesz semmi gond :)
7/9 anonim válasza:
Szia!
Dec 8-án volt a kisfiam 1 éves,de én biztosan nem adok neki halat.Annyira szerintem nem lehet kiszálkázni.Néha még nekem is megakad a torkomon a szálka.
8/9 anonim válasza:
LÁnyom két hónapja, minden héten egyszer halat eszik.Most 11 hónapos.Vele együtt persze mi is. Nagyon egészséges. és a rántott húshoz is , meg a halhoz is adhatsz tört krumplit, hagymasalátát....
9/9 anonim válasza:
Adhatod nyugodtan! Az én kisfiam 8 hónapos, de ő is fog kapni halacskát, pontyot abban könnyű észrevenni a szálkát. Nagyon kell figyelni a szálkára, de ha bevezeted rendszeresen a halat, az nagyon jó, nagyon egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!