Két hósan miket csinált már a babátok?

Az én kisfiam szombaton lesz 2hónapos. Ha beszélunk hozzá nagyon figyel, mosolyog..majdnem mintha kacagna is. Énekelgetek neki, van egy játéka, nem tudom ezt ,hogy hivják, állvány és a feje fölé lógnak le a pluss állatok (nem a kiságyba való) és az egyik állatot egy kiscsirkét:) annyira nézz..fél órákat szugerálja.
Még nem nyúl, nem fog. Ha beszélünk hozzá jár a keze lába. Meg szoktam mutatni neki a peluson milyen kis minta van, azt is figyeli:)

Szia!Az én kislányom nemrég múlt 2 hós!Fogni még nem nagyon fog,de szépen beszélget,pl.:hö,ag,agu,hatalmasakat vigyorog!Hason fekve szépen megtartja a fejét és a mellkasát is kiemeli picit!!Nagyon érdeklik az élénk színek és a fények!Sokat beszélünk hozzá és "válaszolgat"!Nagyon más hangra nem igazán figyel vagy csak rövid ideig!
Remélem segítettem valamit!
Gondtalan babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!