Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó dolog 2 keresztnevet adni...

Jó dolog 2 keresztnevet adni 1 gyereknek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem folyton azzal piszkált az anyósom, hogy 2 nevet adjak neki (persze csak azért, mert amit én akartam az nem tetszett neki).Én nem adnék 2 nevet soha a gyerekemnek, mert annyi név van ,hogy nem biztos, hogy pont az a 2 is tetszeni fog neki,akkor már legalább csak az egyiket utálja!Ha meg annyira nem tetszik neki, akkor majd megváltoztatja!És igazuk van azoknak akik azt írták,hogy később is rossz amikor alá kell írogatni!
2010. dec. 19. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Én feleslegesek tartom.
2010. dec. 19. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:
A páromnak 2 van,mindig csak egyet irt alá!
2010. dec. 19. 13:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is gondok voltak a névválasztással!

A férjem Márkot akart hogy ezt a nevet adjuk a kisfiúnknak de nekem nem tetszett és ragaszkodtam a Martinhoz!

Végül Martin Márk lett a neve :D

2010. dec. 19. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:

A mi fiunknak is kettő van, és utálni fog bennünket érte, de ez van, ha két erős egyéniségből létrejön egy harmadik, ott mindenkinek küzdeni kell. :-)

Az első neve az apjáé, mert ő már a sokadik így a családfában, a második nevet választottam én, pontosabban egyik reggel felébredtem és közöltem, hogy úgy fogják hívni a gyerekünket.

A csavar a dologban, hogy a 2. nevét használjuk.

2010. dec. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!