Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milumil vagy Sinlac?

Milumil vagy Sinlac?

Figyelt kérdés

Mi a különbség?

Anyatej sajna estére pont elfogy, a tápszertől undorodik(nem csodálom), a tejpépet láttam még hasonló célra, de nem tudom, hogyan vannak a tejpépes ételek? adagolás, cél stb.

És Sinlac vagy Milumil?

6 hós

2010. dec. 17. 23:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy inkább nappal kellene adnod neki mást, és estére talán lenne tejed. ha 6 hónapos, akkor már simán hozzátáplálhatsz, nem csak gyümölcsöt, hanem zöldségeket is, és a főzeléket lehet sinlackal sűríteni. (megjegyzem, hogy én ennyi idősen már rántást készítettem, a glutént 5 hónapos korában kezdtük bevezetni babakeksszel, így sinlacot sosem használtuk)

a sinlacot akkor érdemes adni, ha valamilyen allergia gyanú van, egyébként inkább tejpépet adnék, vagy próbálj ki több tápszert. a 6 hónapos kortól ehető tápszerek, ha nem HA-sak, akkor sokkal édesebbek, mint a kisebbeknek való. Az én lányom a Milupa Milumil tápszereket ette, illetve eszi most is, de már a 3-ast, ami 9 hónapos kortól való. HA-s tápszer akkor kell, ha tejérzékenység gyanúja van, vagy tartasz attól, hogy az kialakulhat. ezek a tápszerek valóban kicsit keserűbbek, de a ilyen tejpépek is.

a tejpépek között is rengeteg van, sokan dicsérik a "Jó éjszakát" tejpépeket...hát ebből is érdemes többet kipróbálni. Tudom, ez költséges mulatság, de valamit ugye ennie kell. a tejpépet akár kaphat uzsonnára is, így lehet, hogy tudsz estére szoptatni...de ehhez nem értek, mert a lányom már nagyon rég óta tápszert eszik.

a tejpépek, tápszerek adagolását a dobozon megtalálhatod. kor szerint leírják, hogy hány étkezésre mennyi a javasolt adag. a lányom sosem evett meg annyit, ami a dobozon szerepelt, de nem is ez számít, csak az, hogy szépen fejlődjön, illetve ne legyen éhes 1-2 óra múlva.

szóval a sinlac akkor jó, ha allergiától tartasz, vagy ennek gyanúja van, egyébként sima 6 hónapos kortól való tápszer illetve tejpép. Én szeretem a Milupa tápszert illetve tejpépet, illetve nem én szeretem, hanem a lányom:-) így mást ki sem próbáltunk.

2010. dec. 18. 07:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én a 6 hónapos babámnak Sinlacot adok estére,az esti szopi után.Nekünk nagyon bevált.Imádja.Mivel szorulásos baba,így még teszek bele neki egy kis barackot is ,nahát odáig van meg vissza:D!Cumisüvegből adom neki,hígabbra csinálva,mert olyankor már annyira fáradt,hogy nincs türelme a kanalazgatáshoz:)!Cumisüvegből meg bepuszilja 3 perc alatt és alszik,mint a poc:)!
2010. dec. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!