Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gabonapelyhekben van tojás?

A gabonapelyhekben van tojás?

Figyelt kérdés

Légyszi ha valaki tudja írja le mit tartalmaz a gabonapehely, melyet 8-10 hónapos gyermekeknek lehet adni.Az összetevőkre gondolok.Nagyon fontos lenne!!

Előre is nagyon köszönöm.

Anyuka

2009. jan. 22. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Hú, ez jó kérdés. A doboz hátoldalán az összetevőkben nincs írva?
2009. jan. 22. 13:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs itthon a doboz nem tudom megnézni....Elmenni meg nem tudok most itthonról sajnos azért kérdezem....
2009. jan. 22. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát megnézni én se tudom de szerintem nincs mert azt úgy csinálják hogy a gabonaszemeket extrudálással azt iszem így hívják pelyhesítik.Tehát nem kell hozzá tojás szerintem.
2009. jan. 22. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel a védőnőt és kérdezd meg. Én is mindig mindent megkérdezek:)
2009. jan. 22. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A Milupa oldalon ezt találtam:

[link]

Tojásmentesek!

Bár nem tudom,hogy nektek milyen van otthon,de szerintem a gabonapelyhekben nincs tojás!

2009. jan. 22. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kétféle gabonapelyhem van itthon, megnéztem neked, egyikben sem ír tojást az összetevők között!

2009. jan. 22. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
húhhh nagyon köszi lányok.A védőnőm nem tudja először őt kérdeztem.-Váltok majd mert semmit nem tud. Köszi mégegyszer.Akkor adhatok a 8 hós kislányomnak gabonapelyhet?Köszi.Szép napot nektek
2009. jan. 22. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia.Az én babám is 8 hós,és ő kap gabonapelyhet,igaz,tejpép formájában(Milupa Gabonapép 7-Gabonás,Milupa Tejpép Gabonák A-Z-ig,Nestlé Gabonás ital,stb)tojást egyik sem tartalmaz.Sajnos védőnőt nem válthatsz,beszélj a dokiddal,hátha ő tud vmit tanácsolni.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 22. 14:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.De váltok azért, minden megoldható....
2009. jan. 22. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!