A gabonapelyhekben van tojás?
Figyelt kérdés
Légyszi ha valaki tudja írja le mit tartalmaz a gabonapehely, melyet 8-10 hónapos gyermekeknek lehet adni.Az összetevőkre gondolok.Nagyon fontos lenne!!
Előre is nagyon köszönöm.
Anyuka
2009. jan. 22. 13:37
1/9 anonim 

válasza:

Hú, ez jó kérdés. A doboz hátoldalán az összetevőkben nincs írva?
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs itthon a doboz nem tudom megnézni....Elmenni meg nem tudok most itthonról sajnos azért kérdezem....
2009. jan. 22. 13:40
3/9 anonim 

válasza:

Hát megnézni én se tudom de szerintem nincs mert azt úgy csinálják hogy a gabonaszemeket extrudálással azt iszem így hívják pelyhesítik.Tehát nem kell hozzá tojás szerintem.
4/9 anonim 

válasza:

Hívd fel a védőnőt és kérdezd meg. Én is mindig mindent megkérdezek:)
5/9 anonim 

válasza:

Szia!
A Milupa oldalon ezt találtam:
Tojásmentesek!
Bár nem tudom,hogy nektek milyen van otthon,de szerintem a gabonapelyhekben nincs tojás!
6/9 anonim 

válasza:

Szia!
Kétféle gabonapelyhem van itthon, megnéztem neked, egyikben sem ír tojást az összetevők között!
7/9 A kérdező kommentje:
húhhh nagyon köszi lányok.A védőnőm nem tudja először őt kérdeztem.-Váltok majd mert semmit nem tud. Köszi mégegyszer.Akkor adhatok a 8 hós kislányomnak gabonapelyhet?Köszi.Szép napot nektek
2009. jan. 22. 14:02
8/9 anonim 

válasza:

Szia.Az én babám is 8 hós,és ő kap gabonapelyhet,igaz,tejpép formájában(Milupa Gabonapép 7-Gabonás,Milupa Tejpép Gabonák A-Z-ig,Nestlé Gabonás ital,stb)tojást egyik sem tartalmaz.Sajnos védőnőt nem válthatsz,beszélj a dokiddal,hátha ő tud vmit tanácsolni.2 gyerekes anyuka
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.De váltok azért, minden megoldható....
2009. jan. 22. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!