Ez lehet a viburcol "mellékhatása"?
Figyelt kérdés
Tegnap adtam neki 2x,jól telepakolta a pelust.Ma reggel is,utána nem sokkal nyakig kakis lett.
De ennek ellenére is csak 45 percet aludt,éjszaka is majdnem 2 óránként fent volt.Itt azt olvastam,hogy 10-20 perc után beájulnak a csemeték...lehet,hogy neki nem jó?vagy késöb kezd el hatni?
4hónapos
2009. jan. 22. 13:16
1/2 anonim 

válasza:

Szia! A pelustelepakolás tutira a Viburcolól van, mi is jártunk így!
Az alvást illetően pedig rá is van írva a dobozára, hogy átmenetileg erősítheti a tüneteket, vagyis a fogzás stb. okozta nyugtalanságot. Ezen kívül minden gyerek kicsit másképp reagál rá. Az én lányomnál semmi extrát nem tapasztaltam, nem ájult be, csak amikor már eléggé szenvedett a fogzástól, akkor mintha mérsékelte volna a tüneteket. A megakaki viszont nálunk is megvolt!:-)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!Remélem lassan megnyugszik...:)
2009. jan. 22. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!