Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj e ha nem adtam minden nap...

Baj e ha nem adtam minden nap 9 hónapos babámnak húst?

Figyelt kérdés
A védőnő nem mondta, rákérdeztem, erre mondta, hogy minden nap kellene. Eddig 3-4 naponta kapott, de akkor egymást követő 2 napon keresztül. Még szoptatom.
2009. jan. 22. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos mult a Kislányom én sem adok neki mindennap húst sőt 1 hónappal ezelőtt kezdtem csak bevezetni. Igaz mi tápszeresek vagyunk de nem hiszem hogy ez valamit is változtat nem értem miért kéne mindennap húst adni?? (én sem eszem minden nap)
2009. jan. 22. 13:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2009. jan. 22. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szerintem nem katasztrófa, bár én 5 hós kora óta szinte adok, de van, hogy nem akkor adhatsz helyette sajtot feltétnek vagy tojássárgáját (főttet).

Én azt csináltam, hogy főztem csirkemellet, laturmixoltam és jégkockatartóban lefagyasztottam. Így nagyon egyszerűen naponta vettem ki egyet a főzelékhez.

2009. jan. 22. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babám is 8 hós, anyatejes. 6 hós kora óta eszik mást is. 1 hónapja kap husit, 1 héten 2-3 alkalommal. Én feldaraboltam a megfelelő méretűre a husit, beletettem egy nagyobb zacsiba, csomót kötöttem rá jó szorosan a husi felett, még egy husi+csomó... és így tovább. Remélem érthető, így fagyasztottam le, és ha kell, csak levágok egyet.
2009. jan. 22. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!