Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy az én fiam...

Miért van az, hogy az én fiam állandóan sír, semmi sem jó neki?

Figyelt kérdés
Az egész napom abból áll, hogy felveszem, lerakom, megint felveszem, de úgy is csak 2 másodpercig marad, utána megint sír. Evett, ivott, pelus is tiszta, hasa sem fáj. Akármit csinálok, sehogy sem jó, úgy érzem, mint anya csődöt mondtam. Miért ordít mindíg, ha velem van? Ennyire nem szeret? 2 hós.
2009. jan. 22. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy érzékeny a frontváltozásokra, az időjárásra. Nálunk is voltak ilyen nehéz napok, amikor semmi sem volt jó. Picit többet kellett babusgatni. A nappalok és a délután jól telt, de éjszaka csak nyűgösködött, pedig akkor nem fájt a hasa, de egyszerűen nem tudott visszaaludni.
2009. jan. 22. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban gyakori, nem kell, hogy mögé láss ilyen butaságokat minthogy nem vagy jó anya. Még 1-2 hónap és egészen más lesz. Még kicsi, nem igazán vágja a dolgokat:)
2009. jan. 22. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
az én fiacskám csak ugy nem sír ha nagyon sokat eszik ,ha leteszem sír én még adok neki ennni ,vagy cici (de a kevés cici nem elégneki)v. tápszer és ha nagyon be ájul ugy jó neki csend lesz
2009. jan. 22. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kisfiam is ilyen volt.

3 hónapos koráig mást sem csinált csak sírt, evett és nagyon keveset aludt.

Az is gond volt,hogy ölben is sírt.

Szó nincs arról,hogy nem szeret (én is ezt hittem) épp azért sír,mert tudja ,hogy tőled kap enni.És rád van szüksége.

Nekem az a véleményem,hogy vannak sírósabb babák annak ellenére,hogy minden nyugodt légkör meg van nekik teremtve.

Ne keseredj el ,mihelyt egy picit nagyobb lesz és elkezd érdeklődni a játékok iránt,sokkal nyugodtabb lesz.

Hidd el nagyon szeret téged,hisz te vagy az édesanyja!

2009. jan. 22. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2hósan állandóan rajtam csüngött,ha csinálni akartam vmit akkor a párom leváltott ,most már majdnem 10hós mindig menne mászna,csak ne kelljen az ölembe ülnie:->>>>
2009. jan. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!