Hány hónapos kortól növekednek a babák lassabb ütemben?
Figyelt kérdés
úgy tudom eleinte havonta 4-5 centit is növekednek, ez kb mikortol csökken kicsit?2009. jan. 22. 12:05
1/7 anonim válasza:
Én havi 1 centiről tudok, eleinte. Általában pedig a növekedés 6-8 hónap körül kezd kicsit lassulni,a kezdeti stádiumhoz képest.
2/7 anonim válasza:
A havi 1 centi szerintem hülyeség. Bocsi! :) Az én törpém 3 hónap alatt nőtt 11 centit. A babaszoba.hu-n beírtam a táblázatba,és azt hozta ki,hogy normális,de az átlagtól eltérő a hosszúsága.
3/7 A kérdező kommentje:
a fiam 3,5 hónapos és 12cm-rel nagyobb már..
2009. jan. 22. 12:10
4/7 anonim válasza:
Az 5 centi az tutira sok. Pl.50cm-es újszülött négy hónaposan 70cm lenne? A nagyobbakról nem is beszélve. A babád "kiskönyvében" van egy táblázat a növekedésről.
5/7 anonim válasza:
10 hetes a babám, 10 cm-t nőtt. A védőnő azt mondta havonta 2-3-at szoktak, tehát ő sokat nőtt.
6/7 anonim válasza:
Szia Az 1cm-er az valóban hülyeség,az első hónapokra !
Az én kislányom 49cm-el született,hétfőn volt 12hetes és 60cm... :)szerintem olyan 4-5hó körül már biztos nem nőnek ilyen drasztikusan :):)Minden jót
7/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Nem gondolom, hogy akkora hülyeség az 1 centi, inkább arról van szó ki mekkorának születik. Az én babámnál 1-1.5 cm a normális(védőnő szerint) igaz ő 60 cm-rel született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!