Graco quattro tour de luxe babakocsit szeretnék venni! Érvek mellette ellene? Segítenetek?
szűk a hely a tálca és a baba lába közt, enyém husis beragadt
a hordi nem kényelmes, szinte ül benne az újszülött
Messze van a tolókartól a két első kerék, igy manőverezni nehéz vele
valóban befúj a szél...
a rögzitő pöcök vagy háromszor letört a hóban a két első bolygókeréknél
nehéz, mégis szűk :-(
én sem vennék
most egy concord-ot nyúzunk, millioszor jobb
Szia!
Mi a 2. fiammal nyúzzuk már és én nagyon szeretem, mert tágas, kényelmes, jól felszerelt és szerintem nagyon szép!
Újabb kocsikból biztosan van jobb is már nála, mi 4 éve vettük, akkoriban ebben az árban csak "fapadosok" és/vagy rondák voltak.
Nálunk nagyon jól kiszolgálta az árát, úgyhogy én egy percre sem bántam meg, hogy ezt választottuk.
Érvek mellette:
- nagy, tágas és kényelmes, mégsem ormótlan,
- stabil, mégis könnyen irányítható és fordulékony,
- jól bírja a terepet is, erdőben, göröngyös úton is simán lehet tolni lefixált kerékkel,
- nagyon jó a babának a felhajtható tálca, nekünk pedig a pohártartó, a 2 rekesz és a hőmérős óra,
- a mózeskosár az első pár hónapban nagyon hasznos, abban feléd néz a baba, később pedig már úgyis kifelé nézeget szívesebben,
- a hordozó rátehető, ez pl. vásárlásnál lehet hasznos,
- a huzata a miénknek nagyon könnyen takarítható, le sem kell hozzá vennem, csak simán lemosom,
- hatalmas pakolórész van az alján, amit összecsukáskor sem kell kipakolni, nekem mindig van bent egy pelus, kis csomag popsitörlő, szúnyogháló és egy pléd.
Érvek ellene:
- összecsukva is nagy, a Honda Civicem teljes csomagtartóját elfoglalja,
- nagyon nehéz, tömegközlekedni nem jó vele, bár én szoktam úgy lépcsőzni vele, hogy a hátsó kerekein húzom föl és le,
- nekünk nemrég kitört az egyik első kereke, 5000 Ft volt a javítása. A szerelő szerint ez sajnos típushiba, számíthatunk a másik kerékre is. Bár ahhoz képest, hogy földúton lakunk és hogy itt nálunk nincs egy normálisan leaszfaltozott utca sem, egész jól bírta! :)
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, azért remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!