Májkrémes kenyeret hányszor lehet neki adni?
De fura vagy. Az emberek véleményét kérdezted és leírták neked, hogy ők bizony egyszer sem adnának, erre lehurrogod őket. Erre nincs recept, hogy hászszor szabad adni, annyiszor adsz ahányszor jónak látod, miért gondolod, hogy erre van szabály?
Különben boltit én sem adnék neki egyelőre.
milyen fura válaszok
Az egyik magyarul nem tud (hagy egyen)A másik jön a "sok bent az E betű", aminél nagyobb hülyeséget írni sem lehet. és még értelmes válasznak gondolja. A harmadik meg többes számban beszél egy válaszadóról.
Egyébként én nem adnék neki mindennap, mondjuk hetente egyszer és valóban megnézném, hogy jó minőségű legyen. Nem ismerem a gyulai májast, így nem tudom milyen.
De jóófej anyukák :)
Harmatot szed a gyereknek hajnalban és azt adja inni gondolom...
Én nem adom neki mert én se szeretem, de szerintem hetente egyszer kéne, mert csirkemájat is annyiszor lehet.
A májkrémben tény, hogy nincs annyi igazi máj, mint a sült vagy főtt csirkemájban. Viszont azért nem ajánlott heti egynél többször adni a babáknak májat, mert a máj a szervezet méreglebontó szerepét látja el, és túl sok méreganyag halmozódik fel benne - annak ellenére, hogy vastartalma miatt egészséges.
Így én a helyedben - még ha nagyon szereti is - csak heti max. 2 alkalommal adnék neki májkrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!