Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vehetném rá a kislányom...

Hogyan vehetném rá a kislányomat, hogy kanállal egyen?

Figyelt kérdés
Most 6 hónapos és nem akar kanállal enni( van, hogy két hétben egyszer sikerül rávennem). Ha gyümit, vagy főzeléket akarok adni neki öklendezni kezd a kanáltól, majd szorítja a száját. Két perc múlva ugyanezt a kaját teljesen hígítva folyékony állapotban cumisüvegből megeszi. Már nagyon sokféle kanállal próbálkoztam, egyik sem jött be. Mi a gond?
2009. jan. 22. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Várd meg,hogy tényleg éhes legyen,akkor sztem hamarabb elkezdi enni+ csináld hígabbra és a kanálból folyasd a szájába.Az én 13 hós babám is öklendezik a túl sűrű kanalas kajától.
2009. jan. 22. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:
1. Nekünk az első próbálkozásokhoz az Aventos kanál volt jó,mert elég mély,de keskeny így nem kell túl nagyra nyitni a száját hozzá.Én eleinte hammogtam neki,hogy lássa hogyan is kell csinálni,majd jött a közös evés és Ő persze utánozott:),így könnyebben a szájába tolhattanm a kanalat.
2009. jan. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!