Ma vettem neki sinlacot. Hogy kell adagolni mert nem találom rajta sehol. Ez vmi pép. Rosszat vettem? Van pép meg táp? Vagy az ugyanaz?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 12:08
1/10 A kérdező kommentje:
cumisüvegből adnám neki reggel meg este. vagy ez tányéros?
2010. dec. 17. 12:10
2/10 anonim válasza:
altalaban amennyi pepet teszel ugyanannyi viz kell hozza,ezt egy pohar segitsegevel ki tudod merni!nagyon finom a babam imadja.
3/10 anonim válasza:
Ezt izlés szerint keverheted, nincs külön utasitás rá
Lehet belőle pép is, táp is.
mi gyümölccsel kevertük, úgy finomabb.
4/10 anonim válasza:
NIncs táp, ez pép és ne add cumisüvegből, mert cukros.
Rajta van az elkészítése, a hátulján, alul. Az is, hogy mennyit kell belekeverni.
6/10 A kérdező kommentje:
de ha éjszaka is eszik nem állhatok neki kanalazni az éjszaka közepén. muszáj cumisüvegbe raknom. szóval annyit rakok bele mint a rendes tápszerből akkor az jó?
2010. dec. 17. 12:23
7/10 anonim válasza:
12:11 cukrot nem tartalmaz honnan szeded?
Egyébként lehet egészen hígra is készíteni ami kijön az üvegből, és lehet tányérból is.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2010. dec. 17. 12:28
9/10 anonim válasza:
Szia!Én úgy csinálom,hogy este szopi után teszek 180ml vizet a cumisüvegbe,meg vagy 4-5 nem púpos kanál sinlacot.Aventes üvegem van és vettem hozzá azt a fura variálható fejet,amin I,II,III vonal van,a III-os jön a legjobban.Olyan cumifejből add neki ami nagyobb lyukú,mert ez a sinlac "megdagad",aolyan lesz ,mint a tejbegríz,csak folyós,mert ugye sok a víz hozzá.Egyébként a szentjánoskenyér édes,és nincs benne cukor!!!!
10/10 fkiszti válasza:
30 ml = 1 adagolókanál.
De tényleg rajta van valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!