7 hós kisfiatok hány kg és hány centi? Miket csinál már?
Mi tegnap voltunk a védőnőnél és azt mondta hogy nagyon sokat hízott :( Pedig nem dagi egyáltalán mert nő is hozzá......
Meg azt mondta már állnia kéne a kiságyban viszont az én kisfiam még nem áll egyedül :(Nagyon el vagyunk maradva?
nagyon bírom ezeket, az ezt kellene meg azt kellene már csinálnia dolgokat. könyörgöm, 7 hónapos!!!!!
persze, tök jó, ha fel tud állni, mi is örültünk neki, hogy 7.5 hósan már körbejárta a bútorokat, de ha meg tud ülni, netán fel is tud ülni, kúszik, esetleg mászik, az a szuper egy 7 hóstól. állni ráér később is!
az enyém 7 hósan volt 76cm és 8,2 kg.
gyógytornász anyuka
fiam 15én volt 7hós.
forog,kúszik,2napja mászik is bár elég bizonytalan,de a lényeg h odakever ahová célirányosan szeretne.felül,de még abban is bizonytalan s csak pár másodpercig.
"beszélget",kiválasztja a sokból a kedvenc játékát.
ha a süti süti pogit mondom hadonászik a kis kezeivel s vigyorog(mindig ha ezt mondom,szoval ő a maga módján már süti is a pogit:D)
5x eszik,reggeli-vacsi csak a táp.nappal 2-3x alszik. éjjel 8-6ig,de többször kel ő is inni-cumi stb.
6hó+1hetes mérésen volt 8220g és 68,5cm most hosszra nem tudom,de sulyra már 8400-8500közt van
már régen vol, babakönyv szerint ekkora volt és ezeket csinálta:
9,2 kg / 77 cm
Még nem állt nem ült.
7,5 hósan kezdett mászni és akkor ült fel, 8 hónapos kora előtt pár nappal állt fel és 11 hósan indult el.
( a lányom 7 hónaposan csak 7,4 kg / 74 cm volt - ő akkor már ült (6 hósan ült fel) és állt (6 hónapos kora után egy héttel állt fel), de ugyanúgy 7,5 hósan kezdett mászni és 11 hónaposan menni.
27-én leszünk 7 hósak, 9,42 dkg és 75 cm.Tényleg hogy ül fel egy baba?Az oldaláról támasztja magát?A kisfiam még önállóan nem ül fel:(De mondja, hogy baba, papa.
Encsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!