Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hetes babucim egyik szeme...

8hetes babucim egyik szeme reggelre kicsit bepirosodott kicsit csipás neki és egy picit könnyes is a kis szeme. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Fájni nem fáj neki, mert nem piszkálja a kis szemét, kamillával próbálkozom, vagy vigyem orvoshoz...?
2009. jan. 22. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
az én manómnak is volt ilyen gondja, amikor picibb volt, mint most:)) én is kamillával mosogattam neki, erre a dokinő jól leszidott, h az nem ok, mert szárítja. szemcseppet írt vele neki, ami kb 4-5 nap alatt totál helyrehozta. szóval szerintem muti meg dokinak, az a biztos.
2009. jan. 22. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Barátnőm babájának a szemgyulladása is így kezdődött, először csak csipás volt a picinek, majd másnapra már be is pirosodott, s harmadnapra én és az anyukája is elkaptuk, mert mi reggeltől estig vele voltunk puszilgattuk babusgattuk. A doki ajánlotta a kamillás mosást, egy vattapamacsot benedvesíteni kamillával, s egyszer letörölni, majd másik pamaccsal megint egymozdulattal törölni, nem úgy hogy oda vissza, mert akkor csak szétkeni benne az ember a fertőzést állítólag, + adott cseppet, nekünk meg kenőcsöt.

Szerintem ma két óránként törölgesd kamillával, s ha holnapra nem javul, irány a doki.

Jobbulást.

2009. jan. 22. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos az én 11 napos kislányomnál is ez a helyzet, egyenlőre langyos kamillás borogatással próbálkozunk, de tegnap óta neki alakult.

Mielőbbi "gyógyulást"!

2009. jan. 22. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
kamilla, de mértékkel, mert szarit..
2009. jan. 22. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már el is vittem Őt orvoshoz, kaptunk 2 féle szemcseppet, egyet éjszakára egyet pedig nappalra. Remélem 1-2 napon belül javulni fog!
2009. jan. 22. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
nalunk ugyan ez volt,es nem mult el.. a mai napi 3honapos.. adoki szerint a konnycsatorna vana elzarodva es azert gyulik be a kony,maszirozni kell,de ha nem mlik el atmossak en ettol felek..:)
2009. jan. 22. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

elozo vagyok..

volt olyan h a babam a szemt nem birta kinyitni,mintha kotohartya gyulladasa lenne,de ne volt..mosni kell neki es maszirozni..de az ert kerdezd meg a dokit..'

Jobbulast nektek..

2009. jan. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!