8hetes babucim egyik szeme reggelre kicsit bepirosodott kicsit csipás neki és egy picit könnyes is a kis szeme. Mitől lehet ez?
Barátnőm babájának a szemgyulladása is így kezdődött, először csak csipás volt a picinek, majd másnapra már be is pirosodott, s harmadnapra én és az anyukája is elkaptuk, mert mi reggeltől estig vele voltunk puszilgattuk babusgattuk. A doki ajánlotta a kamillás mosást, egy vattapamacsot benedvesíteni kamillával, s egyszer letörölni, majd másik pamaccsal megint egymozdulattal törölni, nem úgy hogy oda vissza, mert akkor csak szétkeni benne az ember a fertőzést állítólag, + adott cseppet, nekünk meg kenőcsöt.
Szerintem ma két óránként törölgesd kamillával, s ha holnapra nem javul, irány a doki.
Jobbulást.
Szia!
Sajnos az én 11 napos kislányomnál is ez a helyzet, egyenlőre langyos kamillás borogatással próbálkozunk, de tegnap óta neki alakult.
Mielőbbi "gyógyulást"!
elozo vagyok..
volt olyan h a babam a szemt nem birta kinyitni,mintha kotohartya gyulladasa lenne,de ne volt..mosni kell neki es maszirozni..de az ert kerdezd meg a dokit..'
Jobbulast nektek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!