Ez lehetett a zöldbab miatt? Seg ítsetek, nem értem mi volt múlt éjjel?!
tegnap ebédre zöldbabot evett husival, most kapott először, ráadásul üveges bébiétel volt, mert tegnap nem tudtam neki főzni. ízlett neki, megette. 8 hónapos, az étel 6 hós kortól adható.
minden rendben volt egész nap, este is, fél8-kor lefeküdt aludni, majd 21.45-kor felébredt, égtelen sírásba kezdett, és sehogy nem volt neki jó, csak ha függőlegesen fogtam a vállamon. ha megmozdultam, sikítva sírt, és nyomkodta ki magát a kezemből. de ha letettem, vagy ölbe fogtam vízszintesen, akkor is üvöltött. próbálta a férjem is megvígasztalni, ha el is halkult, pár másodperc múlva újra sírt. meg időnként csak nyögdécselt. se leülni vele nem lehetett, semmit, csak függőlegesen a vállamon feküdt és sétálni kellett vele.
éjjel fél1-kor sikerült rajtam elaludnia, akkor magam mellé fektettem az ágyunkba.
nem kifejezett hasfájós görcsöléses tüneteket adott elő, de eléggé hasonlított hozzá, mert amikor nyomkodta magát a kezünkből, akkor húzogatta a lábait.
amikor megpróbáltuk letenni, akkor négykézlábra fordult, nagyon húzkodta a lábait, de még inkább túrta a fejét az ágyba, mindenbe.
ez lehetett a zöldbab miatt szerintetek?
egyszerűen nem értem, ilyen még sosem volt nálunk.
ha meg is ébred éjjel, szinte mindjárt visszaalszik, amint megsimizem vagy bedugom a cumit a szájába.
nagyon nem értem ezt a tegnapi éjszakát...
Ha szopik még de Te nem ettél újdonságot,
ha nem kapott más szokatlant a zöldbabon kivül akkor az volt.
köszi, tegnap fél1-kor ebédelt... na erről ennyit, nem is gondoltam volna.
olyan "rég" volt már hasfájós, de ahhoz tudtam leginkább hasolítani a teganp esti dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!