Elég rá ez az öltözet éjszakára?
Figyelt kérdés
Hosszú body, hosszú talpas rugi, hálózsák.
Azért kell hálózsákot adnom rá, mert össze vissza alszik éjszak, így soha nem lenne rajta a takaró. 15 hónapos lányom.
2010. dec. 16. 21:57
1/6 anonim válasza:
Hány fok van attól függ? Kisfiamon egy frotír pizsi van, lábfej nélküli, és takaró. 25-26 fok van. Body nincs a pizsi alatt.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi lemaradt: 21-22 fok van
2010. dec. 16. 22:02
3/6 anonim válasza:
Szerintem bőven elég. Az enyémek még csak 6 hónaposak és én így öltöztetem őket: hosszú ujjú body, plüss tipegő, és mivel ők még nem igazán rugják le a takarót, így még egy polár takaró
4/6 anonim válasza:
Nálunk 19-20 fok körül van éjjel. 14,5 hónapos a lányom. Én most hosszúujjú body-t, rugit, hálózsákot adtam rá és még be is takartam, ami fél perc után már nincs rajta annyit forgolódik. Jót alszik mindig reggelig, így gondolom hogy se nem fázik, és melege sincs.
5/6 anonim válasza:
21-22 fok van nálunk is, éjjel inkább 21, ráadásul az ő szobája észak-keleti fekvésű. Hosszú ujjú bodyt adok kisfiamra, és egy közepesen bélelt, ujjatlan hálózsákot (14,5 hónapos). Vettem téli hálózsákot is, de abba beleizzadt. Úgyhogy maradtunk a vékonyabbnál, és minden reggel, mikor kibontom, nagyon jó meleg a lába, tutira nem fázik így.
Minden babának más a hőháztartása, kisfiam izzadósabb típus, nem szereti a nagy meleget (tiszta apja). Ha a te gyerkőcöd így alszik jól, akkor jól van ez így.
6/6 anonim válasza:
Bőven. Ha nyugodtan alszik... Nekünk a szobájában 20C van és rövid body,vastag felső és alsó, zokni. Betakatom egy vékony takaróval, de mindíg lerúgja és így alszik nyugodtan. 12 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!