Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elég rá ez az öltözet éjszakára?

Elég rá ez az öltözet éjszakára?

Figyelt kérdés

Hosszú body, hosszú talpas rugi, hálózsák.

Azért kell hálózsákot adnom rá, mert össze vissza alszik éjszak, így soha nem lenne rajta a takaró. 15 hónapos lányom.

2010. dec. 16. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány fok van attól függ? Kisfiamon egy frotír pizsi van, lábfej nélküli, és takaró. 25-26 fok van. Body nincs a pizsi alatt.
2010. dec. 16. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi lemaradt: 21-22 fok van
2010. dec. 16. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven elég. Az enyémek még csak 6 hónaposak és én így öltöztetem őket: hosszú ujjú body, plüss tipegő, és mivel ők még nem igazán rugják le a takarót, így még egy polár takaró
2010. dec. 16. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk 19-20 fok körül van éjjel. 14,5 hónapos a lányom. Én most hosszúujjú body-t, rugit, hálózsákot adtam rá és még be is takartam, ami fél perc után már nincs rajta annyit forgolódik. Jót alszik mindig reggelig, így gondolom hogy se nem fázik, és melege sincs.
2010. dec. 16. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:

21-22 fok van nálunk is, éjjel inkább 21, ráadásul az ő szobája észak-keleti fekvésű. Hosszú ujjú bodyt adok kisfiamra, és egy közepesen bélelt, ujjatlan hálózsákot (14,5 hónapos). Vettem téli hálózsákot is, de abba beleizzadt. Úgyhogy maradtunk a vékonyabbnál, és minden reggel, mikor kibontom, nagyon jó meleg a lába, tutira nem fázik így.

Minden babának más a hőháztartása, kisfiam izzadósabb típus, nem szereti a nagy meleget (tiszta apja). Ha a te gyerkőcöd így alszik jól, akkor jól van ez így.

2010. dec. 16. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Bőven. Ha nyugodtan alszik... Nekünk a szobájában 20C van és rövid body,vastag felső és alsó, zokni. Betakatom egy vékony takaróval, de mindíg lerúgja és így alszik nyugodtan. 12 hós
2010. dec. 17. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!