2 hónapos kisfiam eddig átaludta az éjszakát, de este alig tudott elaludni, és éjjel is felkelt 2-3 óránként. Mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Látszik rajta, hogy nyűgös, hogy valami nem jó. Lehet, hogy kevés neki a hami? Tápszeres baba,4,5 kg-mal szletett, most 7 kg. 2-3 óránként eszik 130 ml-t.2009. jan. 22. 07:41
1/2 anonim 

válasza:

Szia!
Egy cipőben járunk...
Az én fiam is ekkora súllyal született (4630g), mi is tápszeresek vagyunk, mi is ilyen sokat eszünk és ilyen gyakran.
Szóval, a kérdésedre válaszolva, a tegnapi nap nálunk is maga volt a pokol. Egész délelőtt dajkálni kellett, annyira nyűgös volt. Én nem láttam nála semmi "betegséget", tehát nem fájt a hasa, stb.
Végül arra a következtetésre jutottam, hogy biztosan zavarja ez a meleg frontátvonulás, hiszen nekem is egész nap fájt a fejem.
Szerintem nálatok is ez lehetett.
2/2 anonim 

válasza:

A front lesz! A lányom 6 hónapos, 4x ébredt meg éjszaka, reggel is folyamatosan nyűglődött, 40 perc után tudott visszaaludni! Nyugi! Lesznek még ilyenek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!