Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hetes babam mar 1 hete nem...

12 hetes babam mar 1 hete nem kakalt. Hogyan segitsek rajta?

Figyelt kérdés
anyatejes, szopizik eleget. lazmeroztem, de nem segitett. tegnap estetol picit nyugosebb.
2009. jan. 21. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy hülyeség, de nálunk az infakolt vált be. Ha nem kakilt, mindig fájt a pocakja, és ha nincs kaka, az infakolt segített. Nálunk ez vált be.
2009. jan. 21. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
A sok okoskodó nő!! Van gyereket egyáltalán??
2009. jan. 21. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
eléggé érdekes hozzá állása van az ottani patikusoknak mert nekünk pont a patikus néni mondta a glicerines kúpot használjunk mert egyrészt segit neki könnyebben elvégezni a nagydolgát, másrészt meg ingerli . Hátha nincs más próbáld meg az almalevét.
2009. jan. 21. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nincs ,csak kitaláltam azt a 16 hetes gyereket aki éppen az ágyon szuszog...
2009. jan. 21. 22:37
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
haha
2009. jan. 21. 22:39
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
hülye kérdésre hülye válasz...
2009. jan. 21. 22:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy most engem is mindenki lehurrog de ezt még senki nem ajánlotta: nekünk a szélcső segitett megoldani a problémát. gyógyászati segédeszköz boltban kapható. nem tudom hogy ott kint hol tudod beszerezni.

Ez úgy néz ki hogy kb 12 cm vékony latex gumicső aminek az egyik vége kb 2-3mm a másik 5mm széles.

Úgy kell használni hogy felhajtod a pici lábát a cső vékonyabb felét bekened babaolajjal és óvatosan kb. 2-3 cm-t felhelyezed a fenekébe. Napi 1x és heti legfeljebb csak 3x ajánlatos csak használni, nehogy hozzászokjon. Szélgörcsök ellen is nagyon jó...persze ha hasfájós szegényke.

Elötte azért próbálj adni neki 100ml kamillateában 1 kockacukrot vagy kávéskanál cukrot, de semmi képpen sem az esti lefekvés előtt, inkább reggel.

Az almalevet azért nem ajánlom mert az savas és lehet hogy megfájditod csak a gyomrát vele.

2009. jan. 21. 22:50
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Az almaléről csak annyit,hogy minden kornak megvan a felfogása.Mikor én születtem-28éve akkor a gyümölcslevet már 2hetes-2hetes babának simán adták,nekem is,semmi bajom mégsem,sosem voltam beteg!jah és ezt a felfogást a védőnőmis alá támasztotta,hogy igen akkor ez volt a felfogás,de és utána jött a mostani betanult szöveg,hogy allergizálhat stb...Nos én alá írom,hogy ma már más minden,azt is,hogy ne adjunk ilyen korán,de mindenre ezt nem kell rányomni,hogy ne adjuk,mert árt.Az alma amúgy tényleg hasfogó,deaz első pár alkalomnál még ez nem jön elő sztem.Én 3hónaposan kóstoltattam meg vele először kb a 3dik alkalommal nagyon megfogta ,és ekkor toltuk méfg a dolgot..de nem ez a kérdés.Én is kipróbálnám az almalevet rajta,szürten és csak egy két kanállal.A újdonság hatására tényleg lehet meghajtja.A kamilla cukorral is jó lenne,vagy tényleg egy kis lázmérő-óvatosan megmozgatod neki,hogy ingerelje,nekem anyósom azt mondta szappannal kenjem be,nem mertem ,bár ő azt mondja ezzel csinálta anno,én vagy körömvirág krémmel vagy sudocremmel kenem be a lázmérőt.Amúgy a krémek hígítják a bent lévőt.Engem a dokinőm óvva intett a félbevágott kúpoktól.azt mondta megsértheti és ,hogy nemhiába van olyan formája a kúpnak amilyen!!!Így csúszik fel neki jól,sztem ne vágd el ha tudod,ha kapsz ilyet.Tornáztasd kicsit ,bicikliztesd.Anyum mondta:Jobb könyök a bal térdhez,bal könyök a jobb térdhez,így közelíttesd őket,nem kell érinteni csak ezzel is a beleit tornáztatod.Persze óvatosan,mert ő még nagyon picike!

Hmm más hirtelen nem jut eszembe.jah te figyelj oda a táplálkozásodra jobban,mert nem elég rostosan eszel és ezért fogja meg a picit.ez komoly!Egyél minden nap egy tál műzlit,sok gyümit és akkor nem lesz gond.Nálunk a műzli volt a legjobb rostosító.Egyszer nem volt szorulása a babámnak amíg csak szopizott!6hós baba mamája

2009. jan. 21. 22:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen tapasztalatom nekem is van csak 4 hónapos babával. Csak anyatejes volt,amikor nem kakált 3-4 napja,elvittem a gyerekorvoshoz,nincsen semmi baja,később megint elvittem,mostmár 10 napja nem kakált.Orvos megvizsgálta,semmi baja nem volt,ráadásul az anyatejet úgy feldolgozta,hogy teljesen üresek voltak a belei.Kisfiamnak el kellett kezdeni a gyümölcslevet inni,hogy legyen mit kikakálni.És tényleg jó lett.De mivel a Te babád sokkal kisebb és amúgy sincsen két egyfoma gyerek,nézze meg a gyerekorvos és mondja meg,mit tegyél,ne kísérletezz rajta.
2009. jan. 22. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!