Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon hidegnek érzem a...

Nagyon hidegnek érzem a kiságyat éjjel, ti mivel teszitek melegebbé?

Figyelt kérdés
Gázkonvektorral fűtünk, fűtőértéke a nullával egyenlő éjjel, a babám arca is hideg, kb. 18-19 fok van a kiságyában. Nem tudom, hogyan tehetném melegebbé, ágymelegítővel, vagy "szigeteljem", adjatok tanácsot légyszíves!
2010. dec. 16. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Gyapjú ágybetét a matrac alá v. fölé

régebben csináltam azt hogy amig fürdött a paplan a fütőtesten volt ott melegedett aztán be az ágyba és a meleg takaróval takartam be.

Adhatsz rá polár anyagból készült hálózsákot is.

2010. dec. 16. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp jó vastag (vatelines) hálózsák, hogy ne tudjon kitakarózni, rácsvédő a kiságyba, a falat pedig be kéne burkolni nikecellel (nálunk így van megcsinálva.)Az tényleg jó, mert nem jön a hideg a faltól!!!
2010. dec. 16. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a matracra még rászoktam rakni egy jó vastag takarót( nem tudom mi a neve, amibe a babákat szokták berakni,össze lehet patentolni is meg cipzározni is!)
2010. dec. 16. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a fűtés jó, az ablaknak van hülye formája, emiatt nem zár jól.

A fiam alatt gyapjú ágybetét van, body+pamut pizsama+bélelt hálózsák, ma éjjel pedig ezen még egy vastag takaró is volt. 1 éves, azt hittem 10 perc alatt lerúgja magáról, de gondolom fázott, mert a takaró alatt ébredt.

Jó ötlet még a falvédő az ágy mellet (foltvarrás), lehet a két szines réteg közé vatelint tenni.

Létezik gyapjú hálózsák is.

Nálunk sincs több 20 foknál éjszaka.

2010. dec. 16. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk a lepedője alatt van egy duplán összehajtott termós pléd.sokáig nem jöttem rá miért nem szeret a kiságyba lenni,és mikor huzatoltam át akkor éreztem h tiszta hideg a matrac és ráadásul ez nyáron volt.akkor tettem alá a plédet.
2010. dec. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!