Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányommal mostanában a...

Kislányommal mostanában a hosszú sötét estéken sokszor egyedül vagyunk és már nem tudok mit találni ki, én is elfáradok olyankor rövidke meséket, animációs dalokat nézegetünk nem baj? 15 hónapos

Figyelt kérdés

Eddig sosa nézett semmit de most rászoktunk

napponta összesen egy órát biztos nézzük

2010. dec. 15. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Linkelsz nekem egy babajoghurt összetevőiről szóló cikket is?
2010. dec. 15. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Ilyen lehúzós cikket nem tudok:-)))
2010. dec. 15. 22:55
 13/18 anonim ***** válasza:

amúgy glutén, színező és tartósítószer mentesek.

előző

2010. dec. 15. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Nemhogy lehúzós cikket nem tudsz,hanem semmilyent sem.Mi is van akkor a babajoghurtban?Ki tudja?
2010. dec. 15. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:

A bébiételre is ez van ráírva,mármint hogy tartósítószer mentes,mellette meg be van csillagozva,hogy az előírt mennyiségnek megfelelően.Vagyis van benne,csak olyan kevés,hogy szerintük azt már nem is érdemes kiírni.A másik,hogy elárulom h rengeteg alapanyagot hasznosít az ember,ami állati eredetű,és nélkülük jópár dologgal kevesebbek lennénk.Igen,undorítóak is vannak köztük.

Hogyan is jutottunk el eddig?Egy anyuka kiírt egy kérdést,hogy meséket néznek a neten.Erre ész nélkül elkezdtétek szórni az elvakult nézeteiteket egy tök más dologgal kapcsolatban,aminek köze nincs az alapszituációhoz...Értem én,értem,csak azért mindennek megvan a maga helye és ideje..Ez most speciel nem idevaló volt.

2010. dec. 15. 23:07
 16/18 anonim ***** válasza:
20.23 teljesen egyetertek veled. Vegre egy anyuka, aki nem fosik mindentol. 21.43-as, tyüü el sem olvastam amit irtal, olyan hosszu!
2010. dec. 15. 23:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem lesz SEMMI baja a kislányodnak a napi 1 órás tv nézéstől...

Nekem meg abból van elegem, hogy az a szaranya, aki tv-t mer nézni, egyáltalán van tv-je, és nem csak Kisvakondos , Thomasos dvdt néz a gyerekével,aki nem olvassa neki a Piroska és a farkast, mert az agresszív, és traumatizálja a gyereket, meg agresszív lesz tőle.

Nem fogokl soha babajoghurtot adni a fiamnak, a natúr joghurt teljesen jó, sőt gyümölcsjoghurtot sem fog egyelőre enni, jó minőségi tejet viszont inkább fog inni 1 éves kora után (ismerőstől)mint babatejet.És neki lesz játékpisztolya és indiánjelmeze, kisautója(tank is) mint tanulómaci-kutya, meg hasonló drága, értelmetlen vackok.

2010. dec. 16. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor egyétek is meg.

Aztán mjad a 16 éves gyrekednek akkor lesz a valaga, mint egy ház, mert kiskorától ezsik az agyoncukrozott műkajákat.

Csak meg kell nézni, a mai tizenéveseket.

2010. dec. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!