Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Vivien név tényleg romás?

A Vivien név tényleg romás?

Figyelt kérdés
Itt olvastam ezen az oldalon és kiváncsi vagyok mi a véleményetek erről?
2010. dec. 15. 12:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, mondjuk én nem szoktam romákkal találkozni :)

Nekem egy francia sanzonénekesnő jut eszembe mindig erről a névről (Vivienne) :O

2010. dec. 15. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ami cigányos, az a lakatos marlonbrando, pokémon, nintendó és társai. A Viven egy normális név, ezen ne akadj fent.
2010. dec. 15. 13:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A korábbi lakhelyemen sok roma volt a környéken, és sok roma kislányt hívtak Viviennek (a másik slágernév a Kira volt). Egyetlen Vivien kislányt ismerek személyesen, ő nem roma.
2010. dec. 15. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A Vivien egy teljesen átlagos név.Ha "romás" lenne (de szerintem nem az),sem változtatna a kislányod személyiségén.
2010. dec. 15. 13:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok bíztatást, megnyugodtam mert nekünk nagyon tetszik maga a név.
2010. dec. 15. 14:32
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem romas!
2010. dec. 15. 17:03
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Erik anyukajanak: az en kisfiam is Erik :)

Azt mar hallottam,hogy amcsi utanzat de,hogy romas lenne az Erik??? Ez most uj.

Jah es a poen,hogy egy osigerman nev :D tehat az amcsikhoz semmi koze...

2010. dec. 16. 06:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is Vivien vagyok és közöm sincs a romákhoz.:D Meg van egy o.társam, akinek szintén ez a neve. Szőke hajú és kék szemű, ergo szerintem ő sem cigány.:D

Amúgy ismerek Erik nevezetű srácot is, ő is elég fehérnek látszik. (Sőt, Cartman keresztneve is ez, és ő sem "pirított magyar", ha ez megnyugtat.xD)

2011. jún. 27. 20:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is Vivien vagyok és nem vagyok roma :)
2011. nov. 23. 20:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. Marhabeszéd. Rosszul vagyok. Mindjárt fel is kötöm magam. Nem amúgy, a Vivien egyáltalán nem cigányos név. Inkább francia. Mondjuk, édes mindegy lenne, hisz régebben a franciákat se szerettem. De az előítéletekkel már régen leálltam, éppen egy Vivien kedvéért. És láss csodát, ez a kis sütemény cseppet sem cigány. Sőt, rengeteg magyar Vivient ismerek. Cigányt meg egyet sem. A név az teljesen mindegy. Kivéve, ha Vivien, mert az a legszebb név. Egyébként miért kérded? Lányodnak lesz a név? Ha igen, akkor mindent bele, boldog lesz vele!
2013. febr. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!