Mit csináljak vele? Nagyon keményet kakil.
Figyelt kérdés
6 hónapos a lányom.2 hónapja kóstolgatunk.A déli evést már kiváltottuk főzelékkel.Mindig is kevés volt a kaki(3-4 naponta),de mostmár az a baj,hogy szinte minden nap lenne,de az első 5 centi kőkemény és segítenem kell neki lázmérővel.Rizzsel sűrítek ,mert a krumplit nem eszi.Este szopcsi után sinlacot kap.Kap kb.2 deci vizet is egy nap plusz folyadékként.3 napja adok neki reggel Laevolac szirupot,de semmi...Mit tudnék tenni,hogy ne legyen szorulása?Nem lesz baja ettől?2010. dec. 15. 11:56
1/6 anonim válasza:
Mennyit iszik a kicsi? Ha túl kevés folyadékot kap, esélyes, hogy szorulásos lesz a szilárd ételektől. Ja! most olvasom: 2 deci... Hát, nem tudom, de ennyi szilárd, hasfogó ételnél nekem ez kicsit kevésnek tűnik.. Esetleg próbáld ki a kamillateát pici cukorral vagy a szilvát, ezek is segíthetnek..
2/6 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy a rizs eppen hasfogo! amugy nalunk is ez a problema volt, aztan adom neki a kortet, barackot es fozelek alatt is kinalom vizzel, azota javult a helyzet
3/6 anonim válasza:
Igen, a rizs hasfogó! Mi is ezzel küzdünk, 5 hónapos. Én esténkétn barackos bébiitalt adok neki, és oár korty kamillateát.
4/6 anonim válasza:
A rizs a ludas,próbáld meg sinlaccal sűriteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a rizs a gond.De ehet ebédre meg vacsorára is sinlacot?Egyébként 5x még szopizik is + 2 deci víz!A sinlac édes,az mehet a zöldségekhez is?Jajjjj olyan béna vagyok:(((
2010. dec. 15. 13:03
6/6 anonim válasza:
Dehogy vagy béna! Mindenki állandóan aggódik valamin, ez normális. Nekünk ugyanez volt ugyanennyi idősen. Annyira sírt amikor kakilnia kellett, hogy a szívem szakadt meg. Én víz helyett picit cukros kamillateát adtam, nem használt. Aztán őszibarackot tettem natúr joghurtba, picit megmelegítettem. Na ettől egy felnőtt már... neki meg épphogy segített. Aztán jött a Levolac. Ez egy hét után kezdett el használni. Így együtt: a tea, joghurt, Levolac. Két hétig tartott, azóta jobb, de még mindig bogyót, esetleg lepényt kakil. Adj sok gyümölcsöt, szilvabefőttet, barackbefőttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!