5,5 hónapos hozzátáplált babám nagyon nehezen, keményet kakil. Laveolac szirupot adjak neki vagy szilvapürét?
Nem tudom eldönteni melyik lenne jobb. Kecskeméti szilvánk van itthon, de szilvát még nem kóstoltuk, viszont az természetes "anyag". Nem tudom, h mennyit adhatnék neki belőle. Vagy menjünk el gyors a gyógyszertárba???
Próbálom sokat itatni, vmikor megiszik 2 dl-t van amikor csak 1-et. A főzeléket lehet krumpli helyett tápszerrel sűríteni? Ha igen, akkor a port rakjam a főzihez, vagy vízzel együtt rakjam a port?
Nyugodtan adhatsz neki szilvát, semmi baja nem lesz tőle. Kisfiam kb. 4 hós volt, amikor először kapott, szintén kemény kaki miatt. Elsőre bevert fél üveggel, és pár órán belül telerakta a pelust.
Egyébként a laevolac is természetes anyagból van, laktóz, egy sima cukorszirup. Azt is próbáltuk, amikor olyan tápot kapott, ami fogta a kakiját, belekevertem egy kiskanálnyit a tápba, de előfordult, hogy magában adtam neki 5 ml-t. Reggel adtam, délutánra volt kaki (előtte meg 3 napja nem tudott szegény termelni.)
(B)
Köszi!
És magában vagy pedig a tízórai gyümibe keverjem? Mondjuk őszibarackhoz
Szia
Szerintem is odaadhatod a szilvát.
Mikor az én babámnak adtam,akkor egyből beverte az egész üveget...Aztán persze rinyáltam,hogy nehogy legyen tőle baja,mert hogy ügye nem kóstoltattam vele..,de voltunk így egy pár dologgal..pl vilmoskörte...az is nagyon bejött neki..és egyből lenyomta az egészet...
De ha nem vagy benne biztos,kérdezd meg a védőnőt! Vagy legalábbis ha az jobban megnyugtat! :)
Oké, Anyucik, köszi!
Védőnőőőőő? Hi-hi-hi! Jóóó viccc. Majd csütörtökön rendelési időben felveszi a telefonját :(((( Tapasztalat nuku. Ezért inkább a tapasztalt anyukákat kérdezem :))
Próbálkozásunkat számomra észrevétlen, babám számára erölködés és nyögésmentes siker koronázta! Csak azt vettem észre, h nyűgi...és hát megtaláltam a produktumot!
köszi mégegyszer a segítséget
Ennek szívből örülök! És nincs mit! :)
Ha gyakrabban előfordul egyébként ez a kemény kakilás, akkor akár 2-3 naponta adhatsz neki belőle. (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!