Hogy öltöztetitek bent egy év körüli örökmozgó babátokat?
Figyelt kérdés
Tudom már unalmas a kérdés, mert százszor felteszik, csak anyósom állandóan szól, hogy így megfáznak, szerinte. Nálunk 22 fok van. rövidujju body, hosszúujjú vékonyabb pamutfelső, alul harisnya és játszónadrág, plusz kiscipő(benti). Mikor szellőztetek ők nem abban a helyiségben vannak, nem nyitok rájuk közvetlen ablakot, de tény, hogy nem is öltöztetem be őket, ők mozognak fölsleges, és a lakás sem hül le, szóval, érdekelne más hogyan csinálja.2010. dec. 15. 10:00
1/9 anonim válasza:
Kereszthuzat,
tappancsos zokni, nadrág body póló.
Jól csinálod!
2/9 anonim válasza:
Tökéletesen elég. Ők mozognak egyfolytában. Nálunk 25-26 fok van. Hosszú ujju body van rajta, meg egy melegítőnaci, zokni.
3/9 anonim válasza:
szerintem túlzás is, én soha nem adok bentre rá harisnyát+nadrágot. Nekem is melegem lenne, ha harisnya+nadrág lenne rajtam. A lábán van egy vékony, meg egy vastag zokni. Felül ugyanúgy, mint nálatok, és kb. ugyannnyi fok van.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is fölösleges még a harisnya is, de amihez a gyerek a kezdetektől hozzá van szokatva abba az ő szervezete jól érzi magát. Szerintem jól csinálod.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Nálunk 23-24 fok van!És hosszú ujjú body van rajta meg egy poló (mi így szoktuk meg) és alul pedig harisnya és egy tappancsos zokni!
Én úgy szoktam szellőztetni,hogy azt a szobát becsukom addig!Ha meg a nappali konyha, van soron akkor általában a szobájában vagyunk és készülünk sétálni!
Szerintem inkább sok a két réteg a lábukra,de megfázni tuti nem fognak!
6/9 anonim válasza:
Hosszú ujjú body, vékony h.u. póló, alul thermo naci, tappancsos zokni. 22 fok van, bőven elég ennyi, 13 hós örökmozgó babám van.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést!
Szép napot mindenkinek!
2010. dec. 15. 12:01
8/9 anonim válasza:
14 hónapos a fiam. Nálunk 21-22 fok van.
Bent egy hosszú ujjú body, melegítőnadrág és zokni van rajta, ha kimegy a szobából pl. a konyhába, akkor kap még egy mamuszt is. Egyébként egész nap meg sem áll...
9/9 anonim válasza:
1 éves a kisfiam, 21 fok van. Hosszú ujjú body, vékony pamutfelső, harisnya, tappancs zokni, pamut nadrág. Ha hasal a kövön, akkor kap egy mellényt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!