Nem tul vékony? Mekkora 16ho körüli babátok? Kislányom 80cm, és 10.5kg
Figyelt kérdés
Nem nagy étkü,rohangál egésznap,mosolyog.
Most adok neki multivitamint hátha többet enne.
2010. dec. 15. 09:08
1/10 anonim válasza:
Szia!Kisfiú,16 hós és 12 kg és 81cm. Szerintem nem vékony a kislányod. Egyébként 4kg-val született!Te babád mennyivel?
Szép napot!
2/10 Bea24 válasza:
Szia! Nyugi, az én kislányom is pont ennyi. :)Szerintem nem vékony, pont jó. Én adok neki Marslakócskák szirupot 2 naponta.
3/10 anonim válasza:
szia, enyém 21 hónapos, 81 cm és 10,3 kg.
4/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális a súlya. Ha ennél több lenne, akkor meg "leduciznák" (az enyém 12 kg volt 18 hónaposan, és 86 cm és így is mindenki azt mondta, hogy "milyen szép kövér"! ) Szóval örülj, hogy ő jól érzi magát a bőrében, ezt bizonyítja, ha kiegyensúlyozott, jókedvű és szerintem felesleges több evésre serkenteni... Nem írod, hogy kisfiú vagy kislány, de mivel sehol sem találom a neten a táblázatot, de megnéztem a kiskönyvben lévőt: 1 évesen a lányok 7600 és 11500 g között, a fiúk 8200 és 12200 g között vannak. 18 hónaposan lányok:8800 és 13300, fiúk pedig 9200 és 13800 g között vannak... Tehát azért elég tágak a határok...
5/10 anonim válasza:
Szia!
A lányom 82 cm és 10,5 kiló!De egyáltalán nem vékony, szerintem!Sőt olyan combija van, hogy még most is 2-2 hurka van rajta! Pedig 2 hónapja megy,azóta le sem akar ülni!
1 éves!
6/10 anonim válasza:
kisfiam 15 hónapos.10,5 kg körül lehet és 88 cm.4,25 kg-mal és 56 cm-rel született.ő is egésznap futkos fel alá a lakásban.meg nem áll egy pillanatra sem.de nem mondott sem a doktornő sem a védőnő semmit a súlyával kapcsolatban.szerintem ne aggódj.
7/10 anonim válasza:
Szia!Az én kislányom 16 hónapos 13,5 kg és 88 cm.Igaz mi sem vagyunk az apjával aprók.Apa 195 cm és 176.
Szerintem sem vagytok vékonykák!
8/10 anonim válasza:
utolsó vagyok és= én akart lenni
9/10 anonim válasza:
Lányom 17 hós, 83 cm és 10,5 kg. Rengeteget eszik, de rengeteget mozog is. Teljesen egészséges kislány, nem kap külön vitamint, sok gyümölcsöt eszünk.
Üdv
10/10 anonim válasza:
Fiam lassan 16 hós lesz, és 10.80, 81 centi.Inkább nyúlánk, és nem egy nagy evő.Nem kicsi a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!