Miért van az hogy mostanában köhögcsélésel kezd el gagyogni. Meg sikitozik, vagy probálgatja a hangját?
Figyelt kérdés
mit csináljak?nincs megfázva.HA cicit látja és tudja hogy evés akkor is köhécsel.2009. jan. 21. 16:48
1/5 anonim válasza:
Szia. Csak szórakoztatja magát a hangjával. A köhögést az én kislányom is csinálja, ha fel akarja magára hívnia figyelmünket. Sőt a hapcizást is próbálja utánozni, de még csak a hunyorgás megy neki. És természetesen sikítozik is, meg néha brummog, és ezeket kombinálja. Ez teljesen normális a babáknál. Akkor lenne baj, ha hallgatna, mint a sült hal.
Üdv, 6 hónapos manó anyukája
2/5 anonim válasza:
Nekem a kisfiam 5 hónapos és ő is állandóan köhögcsél. Szerintem viccesnek találja mert mindig nevetünk rajta,de mondtam a férjemnek is hogy ilyenkor ne nevessünk csak nézzünk "normálisan" hátha abbahagyja.
Én meg voltam fázva és sokat köhögtem, lehet hogy onnan tanulta el mert mindig kinevetett miközben én majd megfulladtam
3/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy kiabál,de néha már elpirosodik teljesen a feje.nem tudom mit tegyek vagy ez csak a hangprobálgatása?
2009. jan. 21. 18:29
4/5 anonim válasza:
Csak a hangját próbálgatja. Mi azt mondtuk a lányomnak, amikor nyögdécselt stb, hogy kisoroszlán, és ilyenkor "oroszlánozik". Mi jókat nevetünk rajta, még buzdítjuk is, hogy ilyen mókás hangokat adjon ki. Ma végig sikítozta, morogta és kiabálta a tescót, nagyon élvezi. 6,5 hónapos.
5/5 anonim válasza:
A kiabálással magát szórakoztatja. A köhögcsélés meg lehet attól is, hogy sok nyálat gyűjt össze a szájában, amit félrenyelhet, és irritálja a torkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!