6 hónapos babám hője popsiban mérve 37.6. Mit tegyek?

Először is nyugodj meg,nincs semmi baj.Ha popsiban mérted,akkor abból lejön 0,5 így csak 37,1 a hője.
Ha nem látod nyűgösebbnek,akkor egyelőre várj a lázcsillapítással,hisz ez még nagyon az elején van,éjjelre viszont ha feljebb menne,mindenképp csillapítsd,én 37,6-nál(amiből már le volt vonva a 0,5 fok,már adtam éjjelre kúpot),Nagy baba,nyugodtan adhatsz egy egészet ha belázasodna.
Nem kell több réteg ruha,csak amit eddig is adtál,és ha nem lesz gond estére de nagyon aggódsz,vidd be magadhoz,neked is jobb,de az is lehet esétre meg se látszik.Nyugalom,kérdezz nyugodtan,segítünk.

Szia! A 37,6 popsiban mérve azt jelenti, hogy a testhője 37,1. Ez még éppen, hogy csak hőemelkedés. A lázgörcsre nem hajlamos babáknál elég csak 38 foktól csökkenteni gyógyszerrel a lázát.
Amikor az én babámnak hőemelkedése van, akkor általában izzadni is szokott, tehát arra figyelek, hogy mindig száraz ruha legyen rajta. Ha közelebb van a 38-hoz, mint a 37-hez, akkor egy picit langyosabb vízben, mint ahogy megszokta, le szoktam zuhanyozni.
Mérd fél óránként, ha emelkedik mehet a lázcsillapító, egyébként szerintem fölösleges gyógyszerrel tömni.
Ha nyűgös is és megnyugtatja a szopi, akkor nyugodtan szoptathatod sűrűbben.
Ja, és nyugi, nincs semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!