Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kisfiam mindig...

Fkiszti kérdése:

4 hónapos kisfiam mindig magára húzza a takarót. Nem fulladhat meg?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok baba csinálja ezt, pl. egy textil pelust ha ráhúz a fejére, semmi baja sem lesz. Nem tudom milyen a takarótok, neked kell eldönteni, hogy igazán veszélyes lehet-e.
2010. dec. 14. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Altasd hálózsákban. 2 éves lányom is abban alszik, félek meg me fulladjon ha magára húzza a takarót, nem takarózik így ki!
2010. dec. 14. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkabb halozsak, biztos ami biztos. A takaro joval vastagabb mint egy textilrongyi, nem tudom megfulladhat-e tole, de en is felnek. Ugyis fosos vagyok.
2010. dec. 14. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fullad meg, az kislányom is ezt csinálja már nagyon rég, simogasa, ad egy biztonság érzetet nekik azért csinálják.Mikor elalszik mindig leveszem róla és észre sem veszi alszik tovább.
2010. dec. 15. 08:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. dec. 15. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!