Milyen baba nyugtato kupok vannak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 15:02
2/10 anonim válasza:
Germicid-C ebben van nyugtató is. 2 hete a foga miatt nagyon nyűgös volt a 8 hónapos kicsi fiam, és ezt javasolta a doktornő. Egyszer használta a viburcol kúpot, de borzasztó volt utánna.
3/10 anonim válasza:
Én is csak a fentieket ismerem, de nálunk használt a Viburcol is.
5/10 anonim válasza:
Szia!
Nem volt gond a viburcollal, csak nekem irtó nyűgös volt utánna, és nem mertem többet használni. Mostmár hál'Istennek kint van majdnem minden fogacska.
2. válaszoló voltam
6/10 anonim válasza:
16.31-es vagyok, nem ugy értettem, hogy kötekedek, csak kishugom is nyugtalan, és gondoltam körbenézek hátha találok valamit amit tudok mondani anyunak, és azért kérdeztem, hogy miért nem ajánlod a V... nem tudom már melyik :) köszönöm !!
7/10 anonim válasza:
Nem is gondoltam, hogy kötekedsz.
Csak az én tapasztalatom írtam. Viszont merem ajánlani a chamomilla vulgaris 15 ch(remélem jól írtam) az nagyon bevált nálunk fogzásra.
8/10 anonim válasza:
Én olyat hallottam hogy nem szabad kúppal nyugtatózni a gyereket mert a seggén keresztül elégül ki és meleg lesz.
9/10 anonim válasza:
Kedves utolsó!!!!
Annyira vicces voltál, remélem tetszett magadnak a hozzászólásod és fogod a hasad a nevetéstől!!!!
Én minősítettelek!!!!!!!!!!
10/10 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Őőő.. Nem fogom a hasam a nevetéstől, mert nem viccből mondtam, ezt tényleg mondták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!