Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen baba nyugtato kupok...

Milyen baba nyugtato kupok vannak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
miért kéne nyugatatózni??
2009. jan. 21. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Germicid-C ebben van nyugtató is. 2 hete a foga miatt nagyon nyűgös volt a 8 hónapos kicsi fiam, és ezt javasolta a doktornő. Egyszer használta a viburcol kúpot, de borzasztó volt utánna.
2009. jan. 21. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is csak a fentieket ismerem, de nálunk használt a Viburcol is.
2009. jan. 21. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
mi a gond a Viburco-val?
2010. jan. 2. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem volt gond a viburcollal, csak nekem irtó nyűgös volt utánna, és nem mertem többet használni. Mostmár hál'Istennek kint van majdnem minden fogacska.

2. válaszoló voltam

2010. jan. 3. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
16.31-es vagyok, nem ugy értettem, hogy kötekedek, csak kishugom is nyugtalan, és gondoltam körbenézek hátha találok valamit amit tudok mondani anyunak, és azért kérdeztem, hogy miért nem ajánlod a V... nem tudom már melyik :) köszönöm !!
2010. jan. 4. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem is gondoltam, hogy kötekedsz.

Csak az én tapasztalatom írtam. Viszont merem ajánlani a chamomilla vulgaris 15 ch(remélem jól írtam) az nagyon bevált nálunk fogzásra.

2010. jan. 5. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Én olyat hallottam hogy nem szabad kúppal nyugtatózni a gyereket mert a seggén keresztül elégül ki és meleg lesz.
2010. febr. 9. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Kedves utolsó!!!!

Annyira vicces voltál, remélem tetszett magadnak a hozzászólásod és fogod a hasad a nevetéstől!!!!

Én minősítettelek!!!!!!!!!!

2010. febr. 12. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó!

Őőő.. Nem fogom a hasam a nevetéstől, mert nem viccből mondtam, ezt tényleg mondták nekem.

2010. febr. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!