Milyen nyugtató hatású teát vagy bogyót tudtok ami mellett még kaphat a baba tejet?
Ez egyre rosszabb,azt hittem ha nő a babám jobb lesz de mostanában már úgy érzem,nagy hibát követtem el...
Mindenki ragyog a boldogságtól, azt mondják ez életük legszebb időszaka, de én nagyon nem így érzek.Az eddigi nyolc hónap alatt nem tudok egy olyan napot mondani amikor boldog voltam. Kívülről egy boldog anyuka vagyok belül egy roncs.A gyerekemnek megadok mindent, mosolygok rá, játszom vele,babusgatom, de belül olyan feszült vagyok majd szét robbanok.
Tudom velem van a baj, egyszerűen nem ismerek magamra, mert ez nem én vagyok.De most mégis ez van.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget,mindent el fogok követni,hogy végre rendbe szedjem magam lelkileg.
Mert ez az ideggyogyó már minden energiámat lemeríti.
Még egyszer nagyon köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!