Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mennyire unisex harisnyanad...

Ez mennyire unisex harisnyanadrág?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 14. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Az egyik lányos a másik fiús:-)
2010. dec. 14. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
A világosat én nem adnám fiúra, a másikat esetleg, ha egyébként is ilyen vagány cuccokba van öltöztetve (keki, barna, piros) nemcsak kékbe.
2010. dec. 14. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább lánynak mindkettőt, vagy pedig az a véleményem, mint az elsőnek. A rózsaszín lányos, a másik inkább fiús, de még lánynak is jó.
2010. dec. 14. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Úgy látom, mindhárman egyetértünk :)
2010. dec. 14. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
a felső fiús,az alsó lányos.és abból,hogy eléggé ki van nyúlva az következik,hogy én nem venném meg,mert biztos jól ki is van kopva a lábujjaknál,talpon.tudom nem ez volt a kérdés,ez csak észrevétel.
2010. dec. 14. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Inkább már lánynak venném meg mindkettőt, fiúra azért rózsaszínt nem adnék.

Bocsi, de olyan helyről nem vásárolnék, ahol a koszos járólapra van letéve a ruha. Legalább fényképezte volna ott, ahol nem látszik a fuga közt a piszok.

2010. dec. 14. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindkettőt felveheti lány és fiú is.
2010. dec. 14. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Háááát, a zöld az szerintem inkább fiús, a másik inkább lányos. De nagyon nagy jóindulattal és csak nadrág alá rá lehetne adni mindkettőt fiúra is lányra is.

Én egyiket sem venném meg ezek közül.

(Semmiképpen nem okoskodás és kényeskedés: a kínaiban vettem tegnap 500 Ft-ért újat, 100% pamut. Amúgy vásárolok turkálóban is, ráadom a használtat, de fehérneműt és a harisnyát ott nem veszek.)

2010. dec. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!