Ma a Ti babátok is hisztisebb?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 12:56
1/15 anonim 

válasza:

az enyém nem:):):):)
7,5 hósak vagyunk
2/15 anonim 

válasza:

A babám nem 1hós,de én nagyon.Nehogy "ráragadjon".
4/15 anonim 

válasza:

Az én fiam is az.9 hós.Meleg front.
5/15 anonim 

válasza:

Az én 4hónappos lányom is...reggel óta nem aludt....:(
6/15 anonim 

válasza:

Az enyém 10 hónapos. Alig bírok vele, nem akar aludni, leteszem fél óra múlva fenn van.
Biztosan az időjárás.
7/15 anonim 

válasza:

Az enyém is hisztis, pedig nem szokott az lenni, egyáltalán. Biztos a meleg front miatt, plusz nekünk kibújt 2 fogacska is, illetve tegnap oltást is kapott. Szegény!!!:-(((
8/15 anonim 

válasza:

Már vagy 2 napja elviselhetetlenül nyűgös, pedig tényleg semmi baja. Egyfolytában sírdogál, semmi nem jó neki, pedig próbálok állandóan a kedvére lenni. (9 hónapos)
9/15 anonim 

válasza:

Az én fiam is egész nap ölbe lenne,ha lerakom visít.Kétszer 30percet aludt eddig:(
4.5hónapos
10/15 anonim 

válasza:

Az enyém teljesen rendben van. Csodálkozom is, mert fogzik is + melegfront is van. Máskor arra is " ugrik ". Ma meg ....Most is édesen alszik. Lehet erőt gyűjt estére? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!