Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor kidobjam a habtapit?

Most akkor kidobjam a habtapit?

Figyelt kérdés
Csak kapkodom a fejem, hogy már megint mi van. Ti mit tesztek? Teljesen elbizonytalanodtam.A Vigantolra például azt mondta a doki, meg a védőnő is, hogy használjam nyugodtan vigyázzak rá mert most hiánycikk.Még a cseppentős van.Na most legyen okos az ember:(
2010. dec. 13. 22:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

További jó egészséget a gyerekeiteknek.

Nem értem, hogy állítólag felelősen gondolkodó anyukáknak tényleg ennyit sem számít a gyerek egészsége? Ha egyszer valami veszélyes LEHET, akkor nem jobb megelőzni a bajt? De ti tudjátok. Hadd szívja a gyerek a formaldehides gőzt, amikor a habtapin játszik...

2010. dec. 14. 23:29
 32/34 anonim ***** válasza:

Most komolyan forma aldehides gőze van a habi-tapinak?? De hogyan??

Nem tudom hány embernek van préselt fából bútora?? 10-ből 9-nek biztosan...

[link]

Nem tudom hágy és hágy kozmetikumban vannak ezek a dolgok? Tusfürdő, hintőpor stb...

[link]

Sajnos minden elől nem lehet elmenekülni, bármennyire is szeretnénk!!!! Úgyhogy nem hiszem, hogy a habi-tapi károsabb lenne, mint pl. egy tusfürdő...ennyi erővel levegőt se vegyünk!

2010. dec. 15. 00:26
 33/34 anonim ***** válasza:

Formaldehides anyukának ajánlom figyelmébe:

"A belégzés útján a szervezetbe kerülő formaldehid általában három forrásból származhat:

* formaldehid-alapú gyanták hő vagy kémiai hatások miatt bekövetkező bomlásából

* vízben oldott formaldehid párolgásából

* szerves vegyületek égéséből"

A habtapi ezek közül egyiket sem csinálja. Nem égetem el, hogy azt szagolgassa a gyerek...

2010. dec. 15. 15:08
 34/34 A kérdező kommentje:
Kedves 23:29 köszönöm szépen, hogy jó egészséget kívántál a gyerekemnek. Viszont kívánom én is. Kellemes ünnepeket, és jó babázást!
2010. dec. 15. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!