Hogy vált be nálatok a Mecsek tea? Ér valamit egyáltalán?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 10:38
1/4 anonim válasza:
nekünk nwem vállt be .az espumizan csepp pedig nagyon jo
2/4 anonim válasza:
szia! a hasgörcsös időszakban nem sokat segített, most a széklet lazítására adom a 3 hónapos kisfiamnak. hozzákeverem a tápszerhez, mert egyébként nem issza meg. cukrozni meg nem akarom.
hasfájásra szinte mindent kipróbáltam, mire a szer-lista végére értem, elkezdtett múlni :)
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekünk nem segített, sőt még talán jobban fájt a hasa tőle. az Espumisan vált be, a tápszerébe csepegtetek 10-15 cseppet. Minden baba más, lehet nektek jó lesz, egy próbát megér. Nekönk se az Infacol se pedig az angolvíz nem volt jó. Már 3 hós a kislányom, remélem lassan elmarad a pocifájás.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Mindig azt issza a csöppségem,igaz eddig még igazi hasfájásunk nem is volt.(hála az égnek) Ha csak megelőzésként adod szerintem jó!Ha szoptatsz azzal is tudsz segíteni ha te iszol köményteát.
De ha hasfájós érdemes felíratni valamit az orvossal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!