Ki hogy tudja?! Hogy keletkeznek az anyajegyek?
Figyelt kérdés
Lányomnak születése óta van egy nagy anyajegye(igazából egy világos barna folt)a hasa jobb oldalán.Ugye az nem fog majd kidudorodni,vagy besötétedni?És mi igaz abból hogy ahol ütés éri az anyát a terhessége alatt ott lesz a babájának anyajegye?!2010. dec. 13. 17:37
1/3 anonim válasza:
Semmi nem igaz belőle. Ugyan olyan, mint a "ne nézd meg a tehenet, mert a gyereknek borjú tekintete lesz tőle".
2/3 anonim válasza:
Attól lesz, hogy melanintermelő sejtek gyűlnek fel egy helyen. Az ütéshez és más babonákhoz nincs köze. Ritka, h babán anyajegy van, később jönnek ált. elő. De nem hiszem, h csúnyább lenne.
3/3 anonim válasza:
szia, én kislányomnak ugyanígy a pocija jobb oldalán van egy kisebb halvány barna foltocska, meg a combtövénél is:) nem tudom mi lesz majd, figyelgetem neki..kíváncsi vagyok, de nem hiszem hogy besötétedne és kidudorodna...ezt nevezik sztem májfoltnak, nekem is van ilyen, ugyanígy halvány. szval nem lesz vele gond én úgy gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!