Kb 1 éves gyerkőcök anyukái! Hány csepp vigantolt kell adnotok naponta?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 08:44
1/7 anonim válasza:
Ha vigantolt adnék, akkor egyet kellene, de nekünk tablettásat ír fel a doki, ebből felet kell minden nap. Egész jövő májusig kapja folyamatosan, akkor lesz 19 hónapos. Utána csak ősszel-télen, 3 éves korig.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én is csak egyet adok!Most voltunk 1 éves státuszon,és nem is beszéltünk róla!Gondoltam először itt kérdezősködök,ha nem egyértelmű akkor meg felhívom!
Köszi még egyszer!
2010. dec. 13. 08:50
4/7 anonim válasza:
Októberben voltunk 1 éves státuszon, azt mondta a doki, hogy mostantól már csak kétnaponta 1 cseppet adjak neki. Én kicsit keveslem ezt, de hát ő az orvos. Barátnőm 1,5 éves fiának meg egy másik doki heti 10 cseppet javasolt a téli időszakban... Szóval nem tudom mi alapján döntenek?
5/7 anonim válasza:
Szia!Mi is 1 évesek vagyunk,heti 10 cseppet kell adnom azthiszem október óta.Májusig így kell szednünk.Előtte napi 1 csepp volt.
6/7 anonim válasza:
Kétnaponta egy csepp vagy hetente egyszer négy csepp a téli időszakban.
7/7 anonim válasza:
Az én orvosom és a védőnőm is azt mondta,hogy egy éves korig naponta egy csepp/kiskanálba pici vizet tenni és arra cseppenteni, mert úgy nem ragad a kanálba/,de ha az egy éves kort ősszel vagy télen tölti be, akkor folytatni kell áprilisig azután három éves korig csak ősztől tavaszig napi egy csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!