Fiú babára adtatok otthonra lányosabb ruhákat?
Pirosat simán, nagyon jól áll neki! A legmenőbb melegítő felsői pirosak (egy Puma és egy Nike).
Rózsaszínt nem adok rá, de van olyan itthoni farmerja, amire egy pici virág van hímezve. Ennyi még elmegy. Lepkés harisnyája is van.
Lányra fiúsat igen, de fiúra lányosat nem.
Fiam van, mikor kicsi volt, kaptunk egy bodyt, virág mintásat, hogy majd otthon ráadom, úgysem látja senki. Na, elég volt, mikor én megláttam, rögtön le is vettem róla, el is süllyesztettem a szekrény mélyére.
Nekem a piros nem lányos szín, inkább semleges. Apa kedvenc futballcsapatának is piros a színe, így a fiúnknak is van már meze, meg piros pulcsijai.
1 hónaposak voltak a kisfiaim, amikor kontrollra kellett vinni őket. Fehér plüss rugit adtam rájuk, a kórházban mindenki lánynak nézte őket, mert szerintük a fehér lányos szín. Kaptunk 1 halvány rózsaszín rugit, és 2 kisnadrágot, azok tartalék ruhák voltak. Néha rájuk adtam, mikor minden kifogyott a szekrényből. Az overálljuk bordó-piros volt, lánynak nézték őket. Van 1 sárga kötött pulcsi, azt is felveszik néha. De igyekszem fiúsan öltöztetni őket.
És a "celebeknél" nem ciki a ciklámen és a rózsaszín? Balázson, a műsorvezetőn nem egyszer volt ilyen színű ing. :D
Off:
Penteken kuldtunk haza Angliabol csomagot.A szallito srac magyar volt (magyar ceggel kuldtuk haza).Kislany ucsorgott a nappaliban a habtapin es jatszott.Megkerdezte, hogy mennyi idos a kisfiu.Rozsaszin hercegnos ruhaban volt.Kicsit sem kisfius.Nincs hosszu haja es fulbevaloja.A baba klubba ahova jartunk, mindig jott egy doktorno a kisfiaval.Rozsaszin lila csikor ruhaban volt a kisfiu.Telre rozsaszin overalt vett neki :S
nem hiszem, hogy neki ne tellett volna fisfius ruhakra.
Nekem a sarga, feher, piros, lila nem kislanyos szin....de a rozsaszin az gaz utcara.Meg ha otthon ki is eli perverz hajlamait....zegeny kisfiu...
Pirosat,bordót bármikor.
Rózsaszínt meg majd ráér divatból hordani ha nagyobb lesz,hiszen szerintem vannak nagyon tuti cuccok férfiaknak rózsaszínnel kombinálva.
Apjának pl a T-Mobilos magenta szín remekül áll a sötét hajához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!