Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy fürdeted a 7-8 hós babádat?

Hogy fürdeted a 7-8 hós babádat?

Figyelt kérdés

Ha nem ül még biztosan, azért ültetve fürdeted? A vízbe teszed a fürdetőt vagy a bőrére? Olajozod még fürdetés előtt? Hajmosás milyen időközönként van nálatok, babasamponnal, vagy csak a fürdővízzel mostok hajat?

Köszi a válaszokat!

2010. dec. 12. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Addig még nem ült biztonságosan mindig fekve fürdettük. Nem erőltettem az ülést. A vízbe teszem a fürdetőt és nem olajozom fürdés előtt. 7-8 hósan még mostuk minden nap a haját, már 1 éves minden másnap van hajmosás. Persze, ha a májkrémet a hajára keni, akkor nem várunk még egy napot :). Általában használunk sampont, de nagyon keveset.
2010. dec. 12. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém elmúlt kicsivel 8 hós, mi fürdetőkarikában ülve fürdünk a tesóval. Bekenem fürdetővel (gyógyszertárival), a hajára is teszek. Nem nagyon próbálkozom bolti fürdetővel, mert hiper érzékeny az 5 évesem bőre is. Fekve már nem tudna fürdeni, mert utálta, unatkozott, nem is igazán élvezte, de így...üvölt, ha kiveszem.
2010. dec. 12. 21:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, mi is így csináljuk, csak a haját nem mosom minden nap. Elég sűrű nagy haja van, úgyhogy szárítani is kell.
2010. dec. 12. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:

ültetve kellet fürdetnem a kislányomat 5 hónapos korátol mert máskép nem volt hajlandó megülni,5 hónaposan csak a vizben ült fogta két kézzel a kád szélét,anyira erősen hogy alig tudtam kiszedni a vizböl

most 7 hónapos és 1 kézel fogozkodik a mésikal pedig játszik csapkodja a vizet kifelé,haját 2x mosom 1 héten samponal,minden este csak vizel mosom le az ételt a hajárol,mivel hogy ugy eszik mint egy kismalac :)

2010. dec. 12. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:

6 és 8 hónapos kora között együtt fürdött velem a nagy kádban, mert még nem ült stabilan.

Ekkor már majdnem bármilyen fürdetőt használtunk, amit a vízbe tettünk.

Hajat vasárnaponként mosunk, babé samponnal mert kicsit koszmós.

Soha nem olajoztam, kb. 6 hós koráig patikai testápolóval kentem be fürdés után.

2010. dec. 12. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk volt egy fürdetéssegítő kis izénk. Nem tudom, mi a neve, kaptuk. Abban olyan megemelt félfekvésben lehetett a gyerek. Olyan alakja volt, mint egy babszemnek, tappancsokkal lehetett rögzíteni. Nekünk nagyon jó volt, mert fekve ordított.

Gyógyszertári fürdetőt használtunk, amit a bőrére kentünk.

Minden nap csak vízzel, amiben a róla leoldódott fürdető van, mostunk hajat neki.

2010. dec. 12. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!