Hogy fürdeted a 7-8 hós babádat?
Ha nem ül még biztosan, azért ültetve fürdeted? A vízbe teszed a fürdetőt vagy a bőrére? Olajozod még fürdetés előtt? Hajmosás milyen időközönként van nálatok, babasamponnal, vagy csak a fürdővízzel mostok hajat?
Köszi a válaszokat!
ültetve kellet fürdetnem a kislányomat 5 hónapos korátol mert máskép nem volt hajlandó megülni,5 hónaposan csak a vizben ült fogta két kézzel a kád szélét,anyira erősen hogy alig tudtam kiszedni a vizböl
most 7 hónapos és 1 kézel fogozkodik a mésikal pedig játszik csapkodja a vizet kifelé,haját 2x mosom 1 héten samponal,minden este csak vizel mosom le az ételt a hajárol,mivel hogy ugy eszik mint egy kismalac :)
6 és 8 hónapos kora között együtt fürdött velem a nagy kádban, mert még nem ült stabilan.
Ekkor már majdnem bármilyen fürdetőt használtunk, amit a vízbe tettünk.
Hajat vasárnaponként mosunk, babé samponnal mert kicsit koszmós.
Soha nem olajoztam, kb. 6 hós koráig patikai testápolóval kentem be fürdés után.
Nekünk volt egy fürdetéssegítő kis izénk. Nem tudom, mi a neve, kaptuk. Abban olyan megemelt félfekvésben lehetett a gyerek. Olyan alakja volt, mint egy babszemnek, tappancsokkal lehetett rögzíteni. Nekünk nagyon jó volt, mert fekve ordított.
Gyógyszertári fürdetőt használtunk, amit a bőrére kentünk.
Minden nap csak vízzel, amiben a róla leoldódott fürdető van, mostunk hajat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!