Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel fürdeted 8-9 hónapos...

Mivel fürdeted 8-9 hónapos babádat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Születése óta babafürdetővel fürdetem. (A mosakosó krémet ki se váltottam. Volt vele szerencsém allergiám alkalmával, már akkor megutáltam.) Gabival kezdtünk, de az szárította. Utána Neogranormonos volt, nagyon szerettük. Egy jó ideje pedig Babyloves. 21 hónapos most.
2010. nov. 29. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári mosakodókrémmel. ekcémás, de ettől szép a bőre.
2010. nov. 29. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk pedig pont a mosdókrém vált be, amit a doki felír az újszülött babáknak. Kérdeztem is tőle múltkor, nem kellene-e már mással fürdetnem az 1 éves kisfiamat, azt mondta, ha meg vagyunk vele elégedve, akkor nem kell. A picúromnak is nagyon érzékeny a bőre, mint nekem, rögtön bepirosodik, ha pl parfümös popsitörlő éri, és hamar kiszárad. A mosdókrémtől szép, és puha a bőre. Egyszer használtam neki Gabi fürdetőt, amikor elfogyott a krém, és kibontottuk az ajándékba kapott csomagot. Utána teljesen piros foltos lett, és vakarózott. Na onnantól figyelem, hogy ki ne fogyjon a készlet :-)
2010. nov. 29. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
neogranormon, vagy a gyógyszertári, de azt úgy, hogy felmelegítek 4 dl vizet jó melegre, majdnem forróra, abba belekeverem a 1dl (100gr) gyógyszertárit és beleöntöm egy pumpás adagolósba (fél literes pl tescos olivás kézmosó, egyébként a kézmosó 160 ft, szeretem, erre meg utána kiváló) és abból adagolom a gyerekre meg magamra is...
2010. nov. 29. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:
babylove-s fürdetővel azóta nem száraz a bőre előtte gyógyszertárival
2010. nov. 29. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:

kék johnsons

Születése óta, most 9,5 hónapos!

2010. nov. 29. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Először Jhonsos baby-t használtunk. Ki is pattogott a bőre. Aztán kipróbáltuk a gyógyszertárit, az meg kiszárította a bőrét. Kipróbáltuk a Gabit és nagyon jó. Semmi kiütés, semmi szárazság. És mióta Gabit használunk, azóta alig használunk popsikrémet, olyan kis pihe-puha a bőre. 9 hónapos.
2010. nov. 29. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Rossmannos Babydream fürdetővel.Nagyon jó illatú és szuperül habzik.
2010. nov. 29. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári fürdetővel, ez a legjobb és még olcsó is.
2010. nov. 29. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!