Mi az ami nagyobb, drágább (10ezer) játék lehetne 13 hós babámnak?
Mostanában nem volt időm nézelődni, mi az ami a korsztályának megfelelően egy szuper kis játék lenne.
MÉG MIELŐTT FÉLREÉRTENÉTEK!!!
NAGYMAMA ÉS A DÉDI 5-5ezer ft ot küldött, hoyg vegyünk egy nagyobbat ebből a pénzből, 13 hós babámnak.
Akár én is kipótolnám még 1-2 ezerrel
Sok mindene megvan, én egy sátorra gondoltam, alagúttal, de azt is meg lehet venni 5-6 ezerért.Olyan jó nagyra, hely lenne hova tenni...a kis barátjánál is van alagút, imádják :))
Van ötletetek mi az aminek örülhetne a babám?
A Sütiformát imádja, tanulókutyát most kapta szülinapjára, triciklije, ruhája van...szánkó is, bár az kölcsönbe...
Építő játék is van, ami duplo, babáknak való, az annyira nem köti még le.
Most a formabedobó a mindene.
Minden ötletet szívesen veszek!
Köszi
ja ugye karácsonyi ajándék lenne, nem csak úgy
és KISFIÚ
olyan is érdekel ami 1,5-2év közötti babáknak való, aminek majd később vesszük hasznát
engem ezért esz a fene,de az én fiam már 2 éves,magamnak meg csak nem vehetem meg.
Szia mi most a tanuló széket vettük meg neki 1. szülinapra!14 volt!De nagyon szereti,és tanul leülni!
De a sátor is jó ötlet!Az nálunk is lesz karácsonyi aji kersztszülőktől!
igen, a brümm-brümm autópálya az király, de sztem már nagy hozzá :O
Lehet tényleg egy szerszám pad:)) ez jó ötlet:))
köszi
azért jöhet még ötlet
Szia!
Nézd meg a www.tulli.hu oldalt. Be lehet jelölni a kort és az összeget, talán ad 1-2 ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!