Melyik popsikrém tart neked a legtovább, melyik fogy el legkésőbb? Napi hány tisztábatétellel?
Figyelt kérdés
Olyan popsikrémet keresnék, amit gazdaságos megvenni, jó áron van, sokáig tart. Ajánlanál nekem ilyet?2010. dec. 12. 13:24
1/9 anonim válasza:
Sudokremet használunk, 8 hónapos koráig elég volt egy tégely, születésétől fogva. Napi 5 tisztába tétel, de nem mindig használtam krémet, csak este, lefekvés előtti pelenkázásnál, és kaki után.
2/9 anonim válasza:
Neogranormon. Ebből kell a legkevesebb, mert nagyon jól el lehet kenni. Meg is kérik az árát.
Én sem teszek minden pelenkázásnál, csak kaki után és este, lefektetés előtt.
3/9 anonim válasza:
Én is SUDOKRÉMET javaslom.Én mindig a 60gr-ost veszem.3hónapig tuti elég.Nagyon vékonyan kell kenni és én csak egyszer szoktam esti fürdés után.Soha nem volt problámája a bőrével.
4/9 anonim válasza:
Unguentum Antiphlogisticum Pro Infante
Kék csíkos tubusa van, gyulladáscsökkentő hatású, és receptre 250 Ft (!) egy tubus. Én születése óta csak reggel-este kene a babám fenekét.
6/9 anonim válasza:
Sudokrémet szoktam venni.Most 6 hós a kislányom és eddig 1,5 doboz fogyott el.:)125g és minden pelusozás után szoktam kenni véknyan a popóját.:) egy ilyen kiszerelés 2000ft-ba kerül.:)
7/9 anonim válasza:
gyógyszertári kevert boraxos, nyáron vettem és még a negyede se fogyott el.200Ft volt.
Napi 4x-5x kenem vele
8/9 anonim válasza:
Gyógyszertári kevert, receptes.
Főleg, mivel nem csak az ár, az értékarány is jó.
Sudocremet mindenki isteníti, de nálunk nem jött be popsira, más bőrhibákra ok - de ha a gyereknek kiüt a popója, az többe kerül mindenképp, nem beszélve a többiről (én az elsőnél totál kibuktam).
9/9 anonim válasza:
Sudocren vagy a DM-es popsikrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!