Van koztek itt vedono? Vagy tapasztalt anyuka? en mar tanacstalan vagyok. Reszletek lent
Figyelt kérdés
8 hetes a fiam, es allandoan szorcsog, horog, minha be lenne dugulva az orra, csepegetunk sterimarral, szivom is az orrat de nem jon semmi, a gyerekorvos szerint szaraz a levego. 65%a paratartalom, szerintem ez nem szaraz...nem akar neki elmulni, mar vagy 3 hete tart. mar legalabb 5x hivtm fel a gyerekorvost aki mindig azt fujta hogy szaraz a levego. de nem hiszem el, hogy ez nem valaminek a jle. megfazva nincsen, nem is lazas, nem is taknyos, csak allandoan szorcsog... otletek tapasztalatok2010. dec. 12. 12:05
11/17 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen,a doktornő megnyugtatott teljesen normális.Pontosan nem tudom meddig tartott,de mi nem csináltunk vele semmit.Valami olyat mondott a dokinő,de nem akarok hülyeséget mondani,hogy lazábbak még a nyálkahártyák.
12/17 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszokat, en ugylatom hogy eleg sokatoknal volt ilyen gond, ami arra kovetkeztet hogy nalunk is ugyanez a dolog van, de azert meg rakerdezunk a jovoheten a dokinal.
2010. dec. 12. 14:29
13/17 anonim válasza:
Nekem is sokáig szörcsögött a babám, én azt olvastam, hogy még a gégefő nem zár rendesen, ezért van ez a fura hang. Ha láthatóan nem zavarja a kicsit, szerintem hagyd, nálunk is elmúlt, viszont ha te nyugtalan vagy, egy fül-, orr gégészhez tényleg elviheted, ott meg fognak nyugtatni.
14/17 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen. Mandulagyuszi lett, antibiotikum. Majd egy hétig fogalmunk nem volt, hogy ez betegség, semmi jele nem volt. Mikor elvittük, már lázas lett.
15/17 A kérdező kommentje:
laza sosem volt, minden nap merem, ugyhogy nemhinnem hogy valami betegseg vagy megfazas lenne, ezt mondta a dokineni is,ha nincs mas tunete akkor nem beteg.
2010. dec. 12. 15:31
16/17 anonim válasza:
a 2. válaszoló tökéletesen leírta a választ.
nálunk is volt, elvittük fül-orr-gégére, ahol minden oké, viszont ott úgy kitudták szívni, hogy hihetetlen, annyi cucc jött ki, de otthon az addigra már 3 féle orrszival sem jött semmi....nem törődtem bele, mert alvásnál nagyon rossz neki....aztán olvasgattam, és valóban ez élettani jelenség, legtöbb babánál kijön. nekünk 1 hónapig tartott az első, és azóta is kétszer volt már. nem volt beteg, lázas, náthás....viszont mindig akkor szörcsög, amikor jön a foga....
17/17 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.én is aggódtam h beteg lett,vettünk tengervizes orrsprayt és fújtam neki,de ugyan olyan volt.rá pár hétre elmúlt.sztem ez a legtöbb babánál előfordul de ha már úgy is mentek akkor mutasd meg dokinak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!