állandó nyálzás kézrágás két napja kipirosodott popsi és arc napi 5-6 kakis pelus ( épp csak pici adag de higabb) lehet a fogzás jele? 4 és fél hós
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 22:18
1/8 anonim válasza:
Ezek egyértelműen a fogzás jelei.
3/8 anonim válasza:
Bizony, fogzás.
Már csak az a kérdés, hogy mikor.
Ugyanis az én fiam is produkálta ezeket ennyi idősen, és 7,5 hós volt, amikor kibújt az első foga.
Olyan jó, hogy itt mindenki sámán, és látatlanban megmondja, melyik babának mi a baja!
4/8 anonim válasza:
Igen, fogzás. Az én fiam is produkálja ezeket a tüneteket...
5/8 anonim válasza:
Csak valószínűsíteni lehet,h fogzás,bár ilyen korban jobbára még csak a fogcsírák mocorognak.A kérdező szinte az összes fogzásos tünetet felsorolta.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! kicsit megnyugtattatok már eszembe jutott hogy holnap megyünk az ügyeletre! egyébként a kedve jó nem is sir meg semmi. minden jót nektek!
2010. dec. 11. 22:46
8/8 anonim válasza:
Szerintem is az. A 3 hónapos kislányomnak is ilyen tünetei vannak. Lehet, hogy korán érö típus. Söt! Férjem bátyjának 6 hetesen kint volt 2 foga! Szóval semmi sem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!